Play More highlights juli 2018

Sharp Objects

Vanaf 8 juli, elke maandagnacht, om 3u op Play More Series en in Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS

‘True Detective’ meets ‘Big Little Lies’. Voor dit 8-delige thrillerdrama wist HBO niemand minder dan de beste actrice van het moment, Amy Adams, te strikken. Zij vertolkt een journaliste die naar haar geboorteplek terugkeert om de moord op twee jonge meisjes te onderzoeken, terwijl ze zelf nog steeds worstelt met de demonen uit haar eigen jeugd. ‘Sharp Objects’ is een mysterieuze serie met een broeierig, donker sfeertje, geregisseerd door Jean-Marc Vallée (‘Big Little Lies’) en gebaseerd op de debuutroman van Gillian ‘Gone Girl’ Flynn. 

Synopsis
Een journaliste gaat de confrontatie aan met de demonen uit haar verleden wanneer ze terugkeert naar de stad waar ze opgroeide om een moordzaak te onderzoeken.

Download

The Team 2

Vanaf 23 juli, het volledige tweede seizoen van The Team in Play More in de TV-theek.

Een doorslaand succes in Vlaanderen. Even populair als ‘Borgen’ en ‘The Killing’ in Scandinavië. En in Europa meer dan 10 miljoen kijkers. De populaire Duits-Deens-Belgische thrillerreeks ‘The Team’ is terug met een tweede seizoen, een nieuw luguber moordonderzoek – zeven Europese burgers in een pension in de Deense moerasgebieden worden vermoord teruggevonden -  en een nieuw team met Lynn van Royen (‘De Dag’, ‘Beau Séjour’) als absolute hoofdrolspeelster.

Synopsis
De moord op zeven Europese burgers in een pension in de Deense moerasgebieden brengt een team van onderzoekers uit Denemarken, Duitsland en België samen. Wat eerst lijkt op een terreurdaad leidt de rechercheurs al snel naar de internationale kunsthandel.

It

Vanaf 28 juli
Première op 28/7 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Stephen King is hot! Een van zijn bekendste boeken, de kolossale turf ‘It’, werd eerder al eens in een tv-film gestoken, maar deze versie zetten we meteen tussen de beste King-verfilmingen ooit. De horror doet je beven, het drama komt binnen als een sloophamer, de sfeer is onheilspellend met enkele hondsbrutale uitbarstingen, de kindacteurs zijn perfect gecast en Bill Skarsgard creëerde met zijn Pennywise een van de grootste slechteriken uit de filmgeschiedenis. Eén van de verrassingen van 2017.

Synopsis
Het stadje Derry wordt geterroriseerd door een moordzuchtige clown die het op de kinderen gemunt heeft. Een groep kinderen probeert er alles aan te doen om het monster te verdrijven en te verslaan.

Blade Runner 2049

Vanaf 14 juli
Première op 14/7 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Eén van de meest spectaculaire blockbusters van onze tijd. Denis Villeneuve heeft het onmogelijke verwezenlijkt. De regisseur van ‘Sicario’ en ‘Arrival’ maakte een fantastisch vervolg op een van de beste SF-films ooit. DoP Roger Deakins tovert onwereldse beelden op je netvlies, Hans Zimmer pompt experimentele soundscapes door de boxen, Ryan Gosling speelt de pannen van het dak en Denis Villeneuve verpakt het allemaal tot een future-noir met existentiële en spirituele trekjes. ‘Blade Runner 2049’ is een waanzinnig kijkstuk.

Synopsis
De jonge Blade Runner K ontdekt een geheim dat hem leidt naar de voormalige Blade Runner Rick Deckard, die al 30 jaar vermist is.

Thor: Ragnarok

Vanaf 21 juli
Première op 21/7 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De zotste superheldenfilm van allemaal! ‘Ragnarok’ een van de meest verfrissende films van de laatste jaren en een buitenbeentje in de Marvel-franchise: kleurrijk, hilarisch, übercool, verbluffend en spektakelrijk. Wat een metamorfose ook voor de dondergod die met een nieuw kapsel en een frisse look een van de leukste en onvoorspelbaarste Marvel-avonturen beleeft. Shoutouts voor Cate Blanchett – haar Hela is een topslechterik -  en Jeff Goldblum, in een zalige bijrol als Grandmaster.

Synopsis
Thor zit gevangen aan de andere kant van het universum. Hij moet in een race tegen te klok proberen om naar Asgard terug te keren om de vernietiging van zijn thuiswereld te stoppen. Hij krijgt de hulp van Hulk en Valkyrie.

Le fidèle

Vanaf 7 juli
Première op 7/7 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Roskam featuring Schoenaerts Part II. ‘Le fidèle’ is een romantisch misdaaddrama tegen de achtergrond van het Brusselse gangstermilieu van de jaren 80, met Michaël R. Roskam – regisseur van Rundskop – in de regiestoel, onze nationale trots Matthias Schoenaerts en het Frans-Griekse fenomeen Adèle Exarchopoulos (‘La Vie d’Adèle’) in de hoofdrollen, en ‘Un prophète’-scenarist Thomas Bidegain achter de schrijftafel. Het resultaat: stevige actiescènes, passionele momenten en Matthias Schoenaerts in grote vorm.

Synopsis
Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino "Gigi" Vanoirbeek en de beloftevolle racepilote Bénédicte "Bibi" Delhany. Maar Gigi draagt een geheim met zich mee dat een groot gevaar vormt voor hun toekomst.

Karen Moreaux

Telenet