Play More highlights juni 2018

Story image

CB Strike

Vanaf 2 juni, elke zaterdagnacht, om 4u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.
Gelijk met de VS

Harry Potter maakt plaats voor privé-detective. JK Rowling verwierf wereldfaam met haar boeken over meestertovenaar Harry Potter. Onder het pseudoniem Robert Galbraith pende ze ondertussen ook al een fraaie collectie misdaadverhalen met privé-detective Cormoran Strike als hoofdfiguur, een ex-militair met één been en de zoon van een rockster. De serie dropt ons meteen in een heus moordmysterie: een mooie jonge vrouw werd vermoord in Londen, een samenzwering loert achter de hoek. Een uitgelezen zaak voor PI Strike.

Synopsis
Cormoran Strike is een privédetective die zijn legerervaring aanwendt om mysterieuze zaken op te lossen.

Story image

Succession

Vanaf 4 juni, elke maandagnacht, om 4u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.
Gelijk met de VS

In dit donkerkomische HBO-drama draait alles rond Logan Roy, een uiterst succesvol zakenman, die op het punt staat om de macht van één van de grootste mediabedrijven, over te dragen. Het is de start van een interne familiestrijd waarin macht, politiek en loyaliteit een doorslaggevende rol spelen. Brian Cox neem de rol van pater familias voor zijn rekening in een begeesterend drama van Adam McKay (‘The Big Short’). Achter de schermen draaien de makers van ‘Veep’, ‘The Night of’ en ‘Entourage’ aan de knoppen.

Synopsis
Een drama over een dysfunctionele mediadynastie in de 21e eeuw.

Story image

The Crossing

Vanaf 24 juni, marathon seizoen 1, vanaf 4u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

Honderden lichamen spoelen aan in een klein stadje aan de Amerikaanse kust. 47 overlevenden beweren uit de toekomst te komen. Gevlucht uit het oorlogsgebied dat de VS binnen 180 jaar zal worden. Een toekomst waarin een genetisch-geavanceerde groep van mensen, de Apex, de wereld overneemt. Maar ook onder de vluchtelingen zitten er mensen met speciale ‘skills’. En zij waren niet de eersten om terug te keren uit de toekomst. ‘The Crossing’ is een razend mysterieuze thrillerreeks en jouw nieuwe tv-verslaving!

Synopsis
Vluchtelingen uit een door oorlog verscheurd land zoeken onderdak in een Amerikaans stadje. Bijzonder: de vluchtelingen komen uit de toekomst.

Story image

The Dark Tower

Vanaf 23 juni
Première op 23/6 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Stephen King! Matthew McConaughey! Idris Elba! Vergeet ‘It’, ‘The Shawshank Redemption’ en ‘The Shining’. ‘The Dark Tower’ is het magnum opus van meesterverteller Stephen King. Een magische cocktail van fantasy, sci-fi, horror en avontuur. In de filmversie levert dat een wervelwind van coole oneliners, epische personages en onwereldse avonturen op met Idris Elba als de Last Knight Warrior, een scherpschutter met Matrix-achtige trekjes, en McConaughey als de duivel zelve met pekzwarte haardos en dito outfit.

Synopsis
Om de wereld te redden is Roland Deschain op zoek naar de Donkere Toren, een verbindingspunt van alle universums. Hij moet de Donkere Toren vinden voordat de Man in Black dat doet en het gebouw vernietigt.

Story image

American Made

Vanaf 2 juni
Première op 2/6 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Tom Cruise goes rogue! De kamerbrede smile? Check. De iconische zonnebril? Check. De cruiser in een vliegtuig? Check. Nee, dit is niet het vervolg op ‘Top Gun’, maar wel een van de betere Cruise-films van de laatste jaren. In deze misdaadthriller, gebaseerd op een ‘waargebeurde leugen’, komt Cruise verrassend sterk uit de hoek als een verveelde TWA-piloot die plots voor de CIA én een Colombiaans drugskartel werkt. Van regisseur Doug Liman, de man achter spionagekanon ‘The Bourne Identity’.

Synopsis
Maak kennis met Barry Seal. Seal smokkelde als piloot drugs voor de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. Na zijn aanhouding werd hij door de CIA gerekruteerd voor een undercoveroperatie.

Story image

Cars 3

Vanaf 9 juni
Première op 9/6 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Het einde van Lightning McQueen? Eén van de populairste Pixar-films aller tijden schiet als een Fast & the Furious-bolide uit de startblokken met een bloedstollende race. Onze kampioen Lightning McQueen komt evenwel zwaar ten val en het einde van zijn carrière lijkt nabij. Enter de Pixar-magie die deze Rocky-achtige comebackfilm doorspekt met wijze levenslessen, aangrijpende flashbacks naar zijn mentor Doc Hudson (stem van Paul Newman) en beklijvende avonturen.

Synopsis
De racewereld wordt steeds meer overrompeld door jonge racetalenten. Dat vindt Lightning McQueen niet zo leuk. Hij wil bewijzen dat hij nog steeds de beste is. Samen met de hulp van ambitieuze technieker rijdt hij zich terug een weg naar de top.  

Story image

Dunkirk

Vanaf 16 juni
Première op 16/6 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Ga dit zien! Ga dit zien! Dit is cinema van de bovenste plank! Christopher Nolan (‘The Dark Knight’, ‘Inception’, ‘Interstellar’) neemt je gedurende 106 minuten mee op de meest intense filmervaring uit je leven. Nooit eerder plaatste een film je meer in het slagveld van een oorlog dan ‘Dunkirk’. Met de meest spraakmakende luchtgevechten uit de filmgeschiedenis en een waanzinnig hyperkinetische soundtrack van Hans Zimmer heeft Nolan je waar hij je wilt hebben: in de zetel gedrukt.

Synopsis
De geallieerde troepen worden geëvacueerd uit Duinkerke in 1940. Belgische, Britse en Franse soldaten worden door het Duitse leger tegengewerkt op het strand en in de haven. Een bloederige strijd volgt.

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel