Play More Highlights april 2018

Story image

Siren

Vanaf 1 april, elke zondagnacht, om 4u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.
Gelijk met de VS

De kleine zeemeermin, KNT! In de fantasy-reeks ‘Siren’, een soort kruising tussen ‘Splash’ en ‘Piranha’, schittert de Belgische actrice Eline Powell – née Eline Pauwels – in de rol van het titelpersonage. Alles draait om een oud vissersdorpje dat bekendstaat als thuishaven van zeemeerminnen. De inwoners doen nogal lacherig over deze legende, maar wanneer een mysterieuze vrouw plots opdaagt, lijken deze roofzuchtige wezens teruggekeerd voor één laatste veldslag tussen de mens en de zee.

Synopis
Een stadje waar zeemeerminmythes welig tieren wordt opgeschrikt wanneer een vreemd meisje opduikt en voor problemen zorgt.

Story image

Westworld 2

Vanaf 23 april, elke maandagnacht, om 3u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.
Gelijk met de VS

Met een fantastisch eerste seizoen bewees ‘Westworld’ dat het door HBO niet voor niets naar voren werd geschoven als de gedoodverfde opvolger van hun paradepaardje ‘Game of Thrones’. Met een klinkende cast, ingenieuze verhaallijnen, futuristische denkpatronen, mysterieuze toestanden, een killer look en een stevige portie geweld, seks en dood, werpt ‘Westworld’ zich op als jouw nieuwe tv-verslaving voor de komende jaren. Seizoen 2 belooft alvast nog veel meer van deze ‘violent delights’ en ‘violent ends’.

 Synopis
Dolores, Maeve, Bernard, Teddy en The Man in Black zijn terug voor een tweede seizoen van ‘Westworld’, dat volgens de makers volledig in het teken staat van chaos.

Story image

Wonder Woman

Vanaf 21 april
Première op 21/4 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Maak plaats, spierbundels in spandexpak, hier is Wonder Woman! Gal Gadot blies Batman en Superman al weg in ‘Batman v Superman’, maar dat bleek enkel een opwarmertje. ‘Wonder Woman’ is een spectaculair, inspirerend en onvergetelijk actie-avontuur. Een mijlpaal in de filmgeschiedenis, want de eerste superheldenfilm geregisseerd door een vrouw en de eerste superheldenfilm van één van de twee comicgiganten DC en Marvel. Een kijkcijferkanon, een publiekslieveling en op handen gedragen door de critici. Wat een vrouw!

Synopis
Een Amazoneprinses verlaat haar eiland om de wijde wereld te ontdekken. Ze groeit uit tot de grootste heldin die de wereld ooit heeft gekend.

Story image

Spider-man: Homecoming

Vanaf 28 april
Première op 28/4 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De coolste superheld van allemaal. Spider-Man veranderde de laatste jaren sneller van acteur dan van onderbroek, maar de casting van de jonge Brit Tom Holland is een absoluut schot in de roos. Hij ging lopen met de beste scènes van ‘Captain America: Civil War’ en zijn eerste eigen avontuur zit boordevol waanzinnige actie, zotte stunts, gekke toestanden en vooral zeer veel fun. Het plezier druipt er echt van af. Kan ook niet anders als je mentor Tony Stark/Iron Man is.

Synopis
Peter Parker worstelt met het dagelijkse leven nu hij samen met The Avengers heeft gevochten. Tony Stark probeert hem daarom wat levenslessen bij te brengen. Wanneer de schurk Vulture opduikt, moet Spidey de borst nat maken.

Story image

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Vanaf 14 april
Première op 14/4 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De terugkeer van Jack Sparrow! We hebben er even op moeten wachten, maar de vijfde (!) Pirates film luidt een terugkeer in naar de wervelende, avontuurlijke en vooral komische fratsen van de eerste film. Johnny Depp schittert opnieuw in een film die bol staat van de levendigheid, speelsheid, dolle fratsen, zotte avonturen, grappige situaties en een slechterik die je doet bibberen en beven. Alleen al voor het kapsel van Javier Bardem moet je deze film gezien hebben.

Synopis
Jack Sparrow is terug en hij gaat ditmaal de strijd aan met Captain Salazar en diens legertje spookpiraten. Sparrow kan zichzelf maar op één manier redden: hij moet de legendarische drietand van Poseidon vinden.

Story image

Guardians of the Galaxy vol. 2

Vanaf 7 april
Première op 7/4 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Pure buitenaardse fun. Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Baby Groot, het team van buitenbeentjes onder de superhelden, serveert ons opnieuw waanzinnige intergalactische fun, een zalige soundtrack en spectaculaire actie. De a-holes doorkruisen deze keer de verste uithoeken van het heelal, botsen op een bizarre planeet en maken ruzie met elkaar. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Nog steeds de coolste superheldenbende van het universum!

Synopis
Star-Lord en zijn team doorkruisen opnieuw het heelal om allerlei gespuis te bestrijden. The Guardians moeten de wapens opnemen om bij elkaar te blijven en Peter Quill komt steeds meet details te weten over zijn echte vader.

Story image

Wind River

Vanaf 27 april
Première op 27/4 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

‘Wind River’ is dé film van 2017 die je gemist hebt, maar die je nu absoluut moet bekijken. Een koelbloedige Jeremy Renner en een verrassende Elizabeth Olsen vormen het onwaarschijnlijke duo in een mysterieuze zoektocht naar de dader van een brutale moord. ‘Wind River’ is een slow-burner met fantastische vertolkingen, machtige beelden, snoeiharde actie, oorverdovende kogelregens en een onheilspellende soundtrack. Meesterlijk regiedebuut van de scenarist van ‘Sicario’ en ‘Hell or High Water’.

Synopis
Cory Lambert is een ervaren speurder en jager die het bevroren lijk van een tiener ontdekt. Hij besluit samen te werken met de onervaren FBI-agent Jane Banner en de Tribal politie-officier Ben Shayo om te ontdekken wat er gebeurd is.

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen