Play More highlights mei 2018

Story image

Babylon Berlin 2

Vanaf 6 mei, marathon seizoen 2 vanaf 15u15 op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

‘Babylon Berlin’, de unieke, prestigieuze, duurste niet-Engelstalige Europese serie ooit, is terug! Deze serie is een machtige mix van spionagethriller, film noir, historisch portret en bovenal razend ambitieus misdaadepos dat zich afspeelt in het Berlijn van voor WO II. Aangrijpend, meesterlijk verteld, rijk aan historie, suspensevol en boordevol twists. Het eerste seizoen werd bedolven onder de superlatieven en schaarde zich moeiteloos tussen de beste series van 2017. Ook seizoen 2 overtreft al je verwachtingen!

 Synopsis

Tweede seizoen van de duurste Europese productie ooit. Detective Rath ontwaakt na een lange nacht. Hij wordt geconfronteerd met een nieuwe zaak: het bloedbad van het 'Red Fortess'.

Story image

The Magicians 3

Vanaf 13 mei, marathon seizoen 3 vanaf 8u50 op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

De messcherpe, sexy hipster-versie van Harry Potter bewandelt in seizoen 3 onbekende en vooral pikdonkere paden. Net als in het vorige seizoen zijn we een heel eind verwijderd van de populaire boekenreeks van Lev Grossman. Maar dat levert wel unieke en spectaculaire tv op. ‘The Magicians’ blijft een wonderlijke mix van toverdrankjes, galgenhumor, frisse vondsten en wrede onaangename taferelen. Een emotionele rollercoaster, razend fantastisch, lekker funky en één van de meest entertainende tv-series van het moment.

 Synopsis

Na vorig seizoen is er een stop gezet op het gebruik van magie. Het is aan onze helden om ervoor te zorgen dat magie terug gebruikt kan worden. Ondertussen leren ze ook meer met hun krachten omgaan en doorstaan ze persoonlijke problemen.

Story image

Baby Driver

Vanaf 5 mei
Première op 05/05 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Wat krijg je als je de coolness van ‘Drive’, de races van ‘The Fast and the Furious’ en de fantastische soundtracks van Tarantino in een mixer gooit? ‘Baby Driver’! Eén van de hoogtepunten van het filmjaar 2017 schakelt moeiteloos tussen thriller en romantisch drama, trapt het gaspedaal in op de tonen van een supercoole soundtrack, bevat de waanzinnigste achtervolgingen en shoot-outs van de laatste decennia en schotelt ons een stel kleurrijke personages voor. Veiligheidsgordel vastgespen, zonnebril op en genieten!

 Synopsis

Baby is een jonge chauffeur die vluchtauto's bestuurt voor criminelen. Wanneer hij in het nauw wordt gedreven door zijn opdrachtgever en de misdadigers waar hij mee samenwerkt, moet hij alles uit de kast halen om zichzelf en zijn geliefde te redden.

Story image

Atomic Blonde

Vanaf 12 mei
Première op 12/05 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De coolste geheim agente ooit! ‘Atomic Blonde’ is een hypergestileerd actiefestijn dat ons helemaal terug katapulteert naar de grauwe, in neon-doordrenkte jaren 80. Midden in een bloedheet Koude Oorlog-sfeertje schittert Charlize Theron als een verrukkelijke, bad-ass kruising tussen James Bond en Jason Bourne. Haar geheim agente is een explosieve cocktail van wreedheid en sensualiteit. Ideaal in een wereld die gedomineerd wordt door schietgrage kleerkasten, zenuwslopende achtervolgingen en brutale gevechten.

 Synopsis

Lorraine Broughton, een doorgewinterde spionne zonder banden met Berlijn, wordt door de MI6 erop uit gestuurd om een verdwenen lijst te vinden om zowel zichzelf als de wereldwijde geheime diensten te beschermen.

Story image

War for the Planet of the Apes

Vanaf 19 mei
Première op 19/05 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

‘War is coming’. Een van de meest onwaarschijnlijke trilogieën van de laatste decennia bereikt met ‘War’ een ultiem hoogtepunt.  In de finale van de Apes-trilogie – een western/wraakthriller/oorlogsfilm – worden alle registers opengegooid: machtige veldslagen, hyperrealistische apen, duizelingwekkende CGI, Woody Harrelson als knettergekke kolonel, waanzinnige plaatjes, een onheilspellende soundtrack en een impressionante Andy Serkis als Caesar. Allemaal ondergedompeld in een doomsday-achtig Apocalypse Now-sfeertje.

 Synopsis

Ondanks al zijn inspanningen om een oorlog te vermijden, is Caesar alsnog in een onvermijdelijke strijd geraakt met de mens. Caesar moet tot het uiterste gaan, terwijl hij geplaagd wordt door herinneringen aan zijn voormalige vriend en verrader Koba.

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen