Play More highlights november 2017

Een overzicht van de Play More highlights voor november 2017. 

xXx: the Return of Xander Cage

Vanaf 4 november

Première op 4/11 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Kick some ass, versier de griet en probeer er retecool uit zien terwijl je dat doet. Een perfecte samenvatting van dit krankzinnige actiespektakel. In deze derde aflevering van de James Bond 2.0 filmreeks showt Vin Diesel niet alleen zijn waanzinnige tattoo-collectie, hij schiet, vecht, knokt, skiet, racet, knalt en gromt zich een weg door en voorbij een arsenaal van huurmoordenaars, martial arts slo-mo vechters, megazeegolven, über-coole dance party’s en een stelletje moordgrieten. Waaghalzerij in het kwadraat!

Synopsis

Xander Cage keert in het geheim terug om zichzelf op een nieuwe missie te storten. Hij moet een extreem gevaarlijk wapen in handen proberen krijgen: Pandora's Box.

Trailer:  http://prez.ly/dU7 

Passengers

Vanaf 11 november

Première op 11/11 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Romantiek in de ruimte met een duister kantje. Twee van de grootste en mooiste filmsterren van het moment, Jennifer Lawrence en Chris Pratt, beleven een romance tegen een oogverblindende sterrenhemel aan boord van een majestueus ruimteschip. Wees gewaarschuwd: ‘Passengers’ is veel meer dan wat romantisch gestoei. De SF-prent is een cocktail van romantiek, drama en spanning. Een boeiende kijkervaring met een heleboel mysteries, prachtige CGI-beelden en zelfs een naargeestig sfeertje.

Synopsis

Op een reis door de ruimte naar een verre kolonie worden twee passagiers 90 jaar te vroeg ontwaakt uit hun hyperslaap. Jim en Aurora zullen de rest van hun leven op het luxe ruimteschip moeten verblijven en al snel beginnen ze verliefd te worden.

Trailer: https://youtu.be/7BWWWQzTpNU

Fifty Shades Darker

Vanaf 25 november

Première op 25/11 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Heet. Heter. Heetst. Posterboy Jamie Dornan en verlegen chick Dakota Johnson zijn terug voor een nieuw potje erotisch jongleren als Mr. Grey en Anastasia Steele. De passie laait weer hoog op in het vervolg op ‘Fifty Shades of Grey’ waarin Grey worstelt met zijn demonen en Ana razend jaloers is op de vrouwen die haar voorgingen in de Red Room. Hou je vodje in de hand, want de opeenvolging van een stomend douchemoment, een gemaskerd bal, een partij zwoele blikken en immer verlangende ogen zullen je mega-tv-scherm in no time doen aandampen.

Synopsis

Wanneer Christian Grey probeert Anastasia Steele te overtuigen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft.

Trailer:  http://prez.ly/PT7 

The Sinner

Vanaf 26 november

Première op 26/11 om 8u op Play More Series. Marathon van het volledige seizoen.

Jessica Biel zit niet langer in 7th Heaven! De vrouw van Justin Timberlake laat een heel andere kant van zichzelf zien in deze mysterieuze hitserie die tijdens de zomer uitgroeide tot het grootste tv-fenomeen van dit jaar in de VS. De serie start met een uitmuntende pilot waarin Biel op klaarlichte dag en zonder enige aanleiding een man in koelen bloede vermoord. Vervolgens ontrafelt de serie zich in 8 afleveringen als een ‘whydunnit’. Een slow-burner die naar het einde toe escaleert in een knetterend en bloedheet kampvuur. Dé revelatie van het jaar!

Synopsis

Een jonge moeder begaat een gewelddadige actie in de publieke ruimte. Er wordt een onderzoek geopend om uit te zoeken wat haar bezielde.

Trailer: https://youtu.be/ZEfnpFuzxnE

American Horror Story: Cult

Vanaf 1 november, elke woensdagnacht, om 3u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

Niet voor gevoelige zieltjes! Bedek je meubels met afdekzeil want het gaat er weer gruwelijk, misselijkmakend en vooral bloederig aan toe in het nieuwe seizoen van ‘American Horror Story’. Enkele sinistere figuren willen de angstpsychose waarin we leven tot op het been uitbuiten. Het seizoen begint nog redelijk braafjes, maar duwt dan het gaspedaal stevig in en mept ons K.O. met een mix van brutaliteit, absurditeit en visuele genialiteit.

Synopsis

Een jonge man gebruikt de verkiezing van Donald Trump om mensen angst aan te jagen zodat ze lid zouden worden van zijn sekte. Ondertussen worden de straten geteisterd door akelige clowns.

Trailer: https://youtu.be/zvEHTyiyZps

Vikings 5

Vanaf 1 december, elke vrijdagnacht, om 3u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

Gelijk met de VS

Zwaarden die lijven doorboren, bijlen die lichaamsdelen aan stukken scheuren, pijlen die in ledematen vliegen en vuisten die schedels breken. Slijp je zwaard en hijs je in je harnas want seizoen 5 van Vikings belooft meer van dat lekkers. In het vijfde seizoen doet Jonathan Rhys-Meyers zijn intrede, de Britse posterboy die excelleerde in ‘The Tudors’. Zijn personage belooft een grote impact te hebben, een echte game-changer.

Synopsis

Ivar the Boneless roept zich uit tot leider van het Great Heathen Army. Lagertha heeft zich dan weer opgeworpen als Queen of Kattegat. De moord op Ivars broer luidt een periode in van hondsbrutale veldslagen. De zonen van Ragnar broeden elk op een eigen strategie om hun vader te wreken.

Trailer: https://youtu.be/s28cBkmoVIk

Fences

Vanaf 26 november

Première op 26/11 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Denzel Washington voor én achter de camera? My man! Washington pakt uit met de Grote Thema’s van het leven in een filmbewerking van één van de grote Afro-Amerikaanse toneelstukken. Denzel haalt alles uit de kast, werd bedolven onder de superlatieven, maar het is Viola Davis die met de film gaat lopen. Ontegensprekelijk één van de beste vertolkingen van 2017. Davis won elke prijs die er maar te winnen viel. Drama met een hoofdletter D ofwel een cursus acteren van Viola Davis en Denzel Washington. Groots!

Synopsis

Een Afro-Amerikaanse vader worstelt tijdens de jaren vijftig met de heersende rassenspanningen terwijl hij zijn gezin probeert te onderhouden en controle probeert te krijgen over zijn leven.

Trailer: https://youtu.be/leHqDGYL2vc

Entertainment
Contacteer ons
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel