Play More highlights oktober 2018

Play More highlights oktober 2018

Murder On The Orient Express

Vanaf 13 oktober
Première op 13/10 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Een zaak voor de bekendste snor van deze wereld. Kenneth Branagh tovert het wereldberoemde verhaal van Agatha Christie opnieuw op het grote scherm. Zelfs als je het einde al kent, slaagt Branagh er moeiteloos in om je mee te nemen op een onvergetelijke reis. Vooral dankzij zijn zeer geslaagde Poirot – die hij zelf speelt – en de selectie van een indrukwekkende sterrencast (Depp, Pfeiffer, Dench, Jacobi, Defoe, Cruz). ‘Murder’ is lekker nostalgisch, vintage Christie, de perfecte zondagnamiddagfilm.

Dit is het verhaal van dertien reizigers op een trein, waar iedereen een verdachte is. In een race tegen de klok moet één man de puzzel zien op te lossen vooraleer de moordenaar opnieuw toeslaat.

Story image

Jumanji: welcome to the jungle

Vanaf 20 oktober
Première op 20/10 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

The Rock vs. ‘the jungle’. Een vervolg op het familie-CGI-vehikel met Robin Williams? Nee, deze ‘Jumanji’ is een heel ander beestje. Een wervelende, spannende, grappige en nostalgische avonturenfilm waarin een stel tieners plotseling in het gelijknamige videospel terechtkomen en de gedaante aannemen van Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillian en Kevin Hart. Wat dan volgt is een machtige mix van zalige moppen, coole one liners, acteurs die de draak steken met hun eigen imago, schitterende CGI en adembenemende avonturen.

Synopsis
Vier tieners belanden via een spel in een jungle vol met neushoorns, zwarte mamba's en een eindeloze verscheidenheid aan valstrikken en puzzels. Geraken ze terug in de echte wereld?

Story image

Black Panther

Vanaf 27 oktober
Première op 27/10 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Wakanda forever! Marvel maakte al enkele verbluffende superheldenfilms, maar verrast de kijker opnieuw met een waanzinnige superheld, een nieuwe adembenemende wereld én een van de beste (en coolste) slechterikken in ‘comicbook’-filmland. ‘Black Panther’ is veruit de coolste en stijlvolste film uit de Marvel Cinematic Universe. De actie spat van je scherm, de soundtrack zweept je op, het Afro-futurisme is adembenemend, Michael B. Jordan steelt de show als slechterik (!) en er is een lekker sadistische Andy Serkis als kers op de taart.

Synopsis
T’Challa keert terug naar het geïsoleerde, technologisch geavanceerde land Wakanda om zijn plaats als koning in te nemen. Wanneer er een oude vijand op de radar verschijnt wordt T'Challa als koning op de proef gesteld.

Story image

Darkest Hour

Vanaf 6 oktober
Première op 6/10 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Fabelachtige Gary Oldman. Biopics staan of vallen met twee zaken: de persoon die het onderwerp van de film is en de persoon die die persoon speelt. In beide gevallen kan je van ‘Darkest Hour’ het allerbeste sinds zeer lang verwachten. Gary Oldman kruipt op verbluffende wijze in de huid van een van de meest iconische politici uit de moderne geschiedenis: Winston Churchill. De transformatie van Oldman is zo fenomenaal dat je de acteur zelfs helemaal niet herkent. Zijn vertolking werd bekroond met een Oscar, BAFTA en Golden Globe.

Synopsis
'Darkest Hour' werpt een blik op het leven van Winston Churchill. Binnen enkele dagen dat hij de premier van Groot-Brittannië is geworden staat hij voor een lastige opgave: een vredesverdrag afsluiten met Nazi-Duitsland.

Story image

Camping

Vanaf 15 oktober, elke maandagnacht, om 4u op Play More Series en in Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS.

HBO’s nieuwste voltreffer! Jennifer Garner (‘Alias’) maakt haar grote terugkeer naar het kleine scherm in de komische HBO-serie ‘Camping’ van ‘Girls’-coryfee Lena Dunham. Gebaseerd op de gelijknamige Britse serie neemt ‘Camping’ ons mee op een tot in de puntjes uitgestippelde trip van Kathryn en Walt, een niet zo gelukkig getrouwd koppel. Hun vakantietocht wordt een heuse test voor hun huwelijk en hun vriendschappen als ze te maken krijgen met ongewenste gasten en de grillen van de natuur. Met o.a. David Tennant (‘Doctor Who’) en Juliette Lewis (‘Secrets and Lies’).

Synopsis
Een groep oude vrienden gaat kamperen om een belangrijke verjaardag te vieren. Maar de viering verloopt niet zoals verwacht.

Story image

American Horror Story 8

Vanaf 2 oktober, elke dinsdagnacht, om 3u op Play More Series en in Play More in de TV-theek.

Klaar voor een stel nieuwe slapeloze nachten? Daal dan neer in de ‘creepy’ krochten van het angstaanjagendste horrorfenomeen van de laatste jaren: ‘American Horror Story’. Co-creator Ryan Murphy heeft al bevestigd dat het nieuwe seizoen een crossover wordt van seizoen 1 (dat eindigde met de komst van de Antichrist) en seizoen 3 (dat eindigde met de opening van een heksenschool). Jessica Lange maakt haar langverwachte comeback en serietoppers Sarah Paulson, Kathy Bates en Evan Peters zijn ook opnieuw van de partij!

Synopsis
Na een nucleaire aanval is een groep mensen genoodzaakt om onderdak te zoeken in de bunker Outpost 3. De leiding rust er op de schouders van een tirannieke matriarch.

Story image

 

Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel