Play More premières oktober 2017

Play More premières oktober 2017

Moonlight

Vanaf 7 oktober in Play More van Telenet

Dé sensatie van 2017! Winnaar van de Oscar voor Beste Film. Winnaar van de Golden Globe voor Beste Film. ‘Moonlight’ is een ambitieus, origineel en grensverleggend coming-of-age verhaal met machtige vertolkingen, adembenemende beelden en hartverscheurende momenten. Een modern meesterwerk! Een instantklassieker! Must-see van de maand!

Synopsis:

Jaren 80, Miami. Dit verhaal focust zich in drie hoofstukken op de jeugd, puberteit en volwassenheid van een Afro-Amerikaanse man die zich staande probeert te houden terwijl hij worstelt met zijn achtergrond en seksualiteit.

Foto's + Trailer: ​ https://press.telenet.be/moonlight

Fantastic Beasts and Where To Find Them

Vanaf 14 oktober in Play More van Telenet

Welkom terug in de wereld van tovenaars en dreuzels voor een fantastisch, angstaanjagend en vooral magisch avontuur. J.K. Rowling (schrijfster van de Harry Potter-boeken) en David Yates (regisseur van de laatste 4 Potterfilms) trakteren ons opnieuw op een wervelend spektakel boordevol vreemde schepsels, duivelse personages en een stevige portie hocus pocus.

Synopsis:

Newt Scamander is een magizoöloog die de magische creaturen uit de wereld van Harry Potter bestudeert. Wanneer hij in New York belandt, loopt zijn missie volledig uit de hand wanneer er enkele wezens ontsnappen.

Foto's + Trailer: https://press.telenet.be/fantastic-beasts-and-where-to-find-them

Babylon Berlin

Vanaf 26 oktober in Play More van Telenet

“It’s never been done before”. Een zinnetje dat je verwacht bij een nieuw seizoen van ‘Game of Thrones’ of ‘Westworld’. Fout! ‘Babylon Berlin’ is een gloednieuwe, unieke, prestigieuze Europese serie. De duurste niet-Engelstalige serie ooit. Een waanzinnig ambitieus misdaadepos dat zich afspeelt in het Berlijn van voor WO II. Aangrijpend, meesterlijk verteld, rijk aan historie, suspensvol en noirisch. Kortom, alle kenmerken van een zwaar verslavende serie!

Synopsis:

1927. Na een dramatische schietpartij is Gereon Rath, een jonge politieagent uit een gegoede familie, zijn thuisstad Keulen ontvlucht voor een nieuw leven in het broeierige en kosmopolitische Berlijn. Rath krijgt een functie bij de zedenpolitie. Wanneer een auto uit het Landwehr-kanaal wordt gehaald met een verminkt lichaam aan boord, wordt de jonge en ambitieuze inspecteur op de zaak gezet. Hij komt al snel op het spoor van een Russisch prostitutienetwerk. Nietsvermoedend botst hij op een web van leugens, chantage en corruptie.

Foto's + Trailer: https://press.telenet.be/babylon-berlin

Mr. Robot 3

Vanaf 12 oktober in Play More van Telenet

De tijd is weer aangebroken om met je hoodie en je laptop in de zetel plaats te nemen om een nieuw seizoen van ‘Mr. Robot’ te ontcijferen. Een machtig geheimzinnige finale van het tweede seizoen leverde ons het grootste aantal cliffhangers in een tv-serie ooit op. Hoe loopt het af met Elliot, waar is het Dark Army, wat zijn Trenton en Mobley van plan en in welke toestand treffen we Amerika aan. Het centrale thema van seizoen 3, ‘desintegration’, voorspelt alvast niet veel goeds.

Synopsis:

Elliot leeft! Maar de vraag wie hem heeft neergeschoten blijft. Elliot probeert zich hoe dan ook te herpakken en wil wraak nemen op de mensen die hem misbruikt hebben. Hij gaat niet ten onder zonder een gevecht.

Trailer: https://youtu.be/46byqBf0dVk

Manchester by the Sea

Vanaf 29 oktober in Play More van Telenet

Een van de grote meesterwerken van 2017. ‘Manchester by the Sea’ is een hartverscheurend en beklijvend rouwdrama over verdriet, verlies en schuld. Casey Affleck wist ons al meermaals te verstommen met pareltjes van vertolkingen, maar deze keer is hij waanzinnig sterk. Zonder enige twijfel de beste vertolking van het jaar en beloond met de Oscar voor Beste Acteur. ‘Manchester’ is een film die dagenlang blijft nazinderen. Een emotionele mokerslag. Vergeet je zakdoek niet!

Synopsis:

Na het plotse overlijden van zijn oudere broer wordt Lee Chandler aangesteld als voogd voor diens zoon. Lee keert terug naar zijn geboortedorp om voor hem te zorgen. Daar moet hij om zien te gaan met zowel zijn ex-vrouw Randi.

Foto's + Trailer: https://press.telenet.be/manchester-by-the-sea

The Walking Dead

Vanaf 24 oktober in Play More van Telenet

100! Het achtste seizoen van ‘The Walking Dead’ start met de 100 ste aflevering uit de immens populaire tv-reeks. Vanaf 23 oktober gaat het nieuwe seizoen wereldwijd in première en jij kunt daar ook bij ons meteen ‘de tanden in zetten’. De bloederige queeste van ‘TWD’ dreigt nòg bloederiger en heftiger te worden in seizoen acht, waarin de overlevenden elkaar meer dan ooit naar het... euh... leven staan. Nog niets gezien van deze moderne zombieklassieker? De vorige 99 afleveringen staan klaar om verorberd te worden!

Synopsis:

Rick is de dictatuur van Negan kotsbeu. Hij bereidt zich daarom samen met zijn bondgenoten voor op een heuse oorlog met de Saviors. Het wordt een helse strijd waarbij vele schuldigen en onschuldigen zullen sneuvelen.

Trailer: https://youtu.be/zljB0ScC3Mw

The Accountant

Vanaf 28 oktober in Play More van Telenet

Good Will Hunting meets Jason Bourne. Ben Affleck laat zijn Batsuit in de kleerkast en hijst zich in een driedelig pak om met een rekenmachine in de hand de superheld uit te hangen. Maak kennis met Christian Wolff, een autistisch meesterbrein met waanzinnige martial arts skills en een aan perfectie grenzende nauwkeurigheid met wapens. Zijn uitzonderlijke vaardigheden zet hij in om geld wit te wassen voor de grootste criminelen op deze aardbol. Tot hij een op het eerste zicht oersaaie ‘straight’ job aanneemt.

Synopsis:

Christian Wolff is een geniale wiskundige die de boekhouding verzorgt van een resem gevaarlijke criminelen. De autoriteiten zitten hem op de hielen en het aantal dodelijke slachtoffers begint te stijgen.

Foto's + Trailer: https://press.telenet.be/the-accountant

Nocturnal Animals

Vanaf 13 oktober in Play More van Telenet

Modefenomeen Tom Ford heeft er de tijd voor genomen, maar na het stijlvolle en uitmuntende ‘A Single Man’ heeft hij eindelijk een tweede film klaar. ‘Nocturnal Animals’ is een beklemmende romantische thriller met misschien wel de beste acteur en actrice van het moment, Jake Gyllenhaal en Amy Adams, geflankeerd door de altijd ijzersterke Michael Shannon (Oscargenomineerd) en een creepy Aaron Taylor-Johnson (Golden Globe winnaar). Wat een duisternis, wat een onheilspellend sfeertje, wat een dreiging, wat een film!

Synopsis:

Susan is een succesvolle kunstenaar die op een dag een boekmanuscript ontvangt van haar ex Edward. De roman beschrijft hoe een vakantie van een gezin een vreselijke en gewelddadige wending krijgt. Het roept herinneringen op bij haar.

Trailer: https://youtu.be/eRX0iNOW4No

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen