Play Sports breidt aanbod uit met tennis

Play Sports breidt aanbod uit met tennis

Een van de speerpunten van Play Sports is de focus op de sportieve prestaties van straffe Belgen. En daar kan David Goffin dezer dagen niet in ontbreken. Binnenkort kunnen tennisfans hem aan het werk zien in de ATP World Tour Masters 1000 toernooien. Play Sports voegt deze vanaf 9 maart toe aan zijn aanbod, inclusief de ATP Finals in Londen.

Goed nieuws voor de tennisfans, vanaf 9 maart breidt Telenet het aanbod van Play Sports uit met de ATP World Tour Masters 1000 toernooien en de ATP finals. Klanten konden al via Eleven Sports Network een aantal tennistoernooien volgen, maar met deze ATP toernooien zendt Telenet tien top-tennistoernooien uit doorheen het jaar met een gegarandeerde deelname van de wereldtoppers zoals Djokovic, Nadal, Federer, Murray, enz. Nu onze straffe Belg David Goffin als eerste Belg de top 10 bereikte, kunnen fans ook zijn prestaties op de ATP 1000’s live en op de voet volgen. Van de toernooien zullen alle kwartfinales, halve finales en finales in het enkelspel uitgezonden worden, maar ook de wedstrijden uit de eerdere rondes zullen uitgebreid aan bod komen.

Manu Leroy, director Play Sports: “Bij Play Sports blijven we altijd kijken naar toegevoegde waarde voor onze klanten. We zijn dan ook blij dat we een extra competitie kunnen toevoegen aan ons aanbod. De kijkers kunnen al genieten van voetbal, motorsport, veldrijden, hockey, volleybal, basketbal, golf, NFL en vanaf begin maart wordt dit aanbod dus uitgebreid met tennis. Zo kunnen alle fans mee supporteren voor David Goffin op de ATP tornooien.”

De eerste twee toernooien worden gespeeld in maart, meer bepaald in Indian Wells (9 tot 19 maart) en Miami (22 maart tot 2 april). De wedstrijden worden voorzien van commentaar door Marc Dehous en Carlo Wilmots.

Datums van de ATP toernooien:

Tornooi

Start

Eind

Ondergrond

#spelers

1

BNP Paris Open Indian Wells

9/mrt

19/mrt

Hardcourt (outdoor)

96

2

Miami Open

22/mrt

2/apr

Hardcourt (outdoor)

96

3

Monte Carlo Rolex Masters

16/apr

23/apr

Gravel

56

4

Madrid Open

7/mei

14/mei

Gravel

56

5

Rome

14/mei

21/mei

Gravel

56

6

Montreal Coupe Rogers

7/aug

13/aug

Hardcourt (outdoor)

56

7

Cincinnati W&S Open

13/aug

20/aug

Hardcourt (outdoor)

56

8

Shangai Rolex Masters

8/okt

15/okt

Hardcourt (outdoor)

56

9

Paris Masters

30/okt

5/nov

Hardcourt (indoor)

48

10

ATP Finals London

12/nov

19/nov

Hardcourt (indoor)

8

Contacteer ons
Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet
Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel