Play Sports: 'Home of Motorsports'

Play Sports: 'Home of Motorsports'

Nieuw op Play Sports: MotoGP LIVE !

Met de overwinning van Max Verstappen in de Grote Prijs Formula 1 van Bahrein afgelopen weekend is het motorsportseizoen van Play Sports van start gegaan.

Naast de LIVE-uitzendingen van alle Formula 1, 2 & 3 wedstrijden brengt Play Sports dit seizoen nog heel wat gemotoriseerde sporten LIVE & exclusief, te starten komend ​ weekend met de MX GP & MX2 wedstrijden in Argentinië & de MotoGP race in Qatar.

Na 4 seizoenen als runner up in de MX2 klasse, springt Jago Geerts naar de koningsklasse, de MX GP. Daarin rijdt hij naast die andere Belg Brent Van Doninck. In de MX2-klasse strijden Liam Everts, Sacha Coenen en Lucas Coenen voor de winst. Commentaar is van Léon Van Gestel en Joel Roelants.

In de MotoGP vertelt commentator Jarno Boon je alles of Francesco Bagnaia, Jorge Martin of misschien Marc Marquez de nieuwe wereldkampioen wordt. Of wordt het toch nog een outsider als Bezzecchi, Espagaro of Binder ?

Het Play Sports motorsportoverzicht:

Vrijdag 8 maart 2024

16u00, Play Sports 1: Formula 2, GP van Saoedi-Arabië - Sprintrace

17u40, Play Sports 1: Studio LIVE Formula 1, GP van Saoedi-Arabië - Kwalificaties

22u50, Play Sports 1: DOCU: Living for The Weekend 2, het MXGP2023 seizoen van de Belgische piloten in de MXGP & MX2

Zaterdag 9 maart 2024

14u20, Play Sports 1: Formula 2, GP van Saoedi-Arabië - Puntenrace

17u40, Play Sports 1: Studio LIVE Formula 1, GP van Saoedi-Arabië - Grand Prix

Zondag 10 maart 2024

16u00, Play Sports 4: MX2, GP van Argentinië - Race 1

17u00, Play Sports 4: MXGP, GP van Argentinië - Race 1

17u55, Play Sports 2: MotoGP, GP van Qatar

19u00, Play Sports 4: MX2, GP van Argentinië - Race 2

20u00, Play Sports 4: MXGP, GP van Argentinië - Race 2

Maandag 11 maart 2024

19u50, Play Sports 1: The Paddock met Dennis Xhaët & Sam Dejonghe ​

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen