Play Sports verlengt rechten voor Formule 1 tot en met 2024

Play Sports verlengt rechten voor Formule 1 tot en met 2024

Formule 1 is al sinds 2014 een vaste waarde op Play Sports. Ook voor seizoen 2023 en 2024  worden alle kwalificaties en races live uitgezonden en omkaderd. Het nieuwe Formule 1 seizoen begint op 5 maart 2023 in Bahrein en eindigt op 26 november in Abu Dhabi. 

 

Na een jaar waarin Max Verstappen en Red Bull iedereen van de baan geblazen hebben, brengt het nieuwe seizoen ongetwijfeld weer heel wat spanning! Ferrari is snel genoeg en moet de grootste uitdager worden.  Maar ook Mercedes zou, na een lastig seizoen, zomaar weer bij de grote jongens kunnen staan.  We nemen afscheid van een paar gevestigde waarden zoals Sebastian Vettel en Daniel Ricciardo, maar dat betekent ook dat we kunnen uitkijken naar een paar nieuwe en interessante namen.  

Met Nyck Devries, die vorig seizoen als invaller meteen in de punten reed, komt er een tweede Nederlander in de Formule 1 en Oscar Piastri is een absoluut toptalent dat iedereen enorm enthousiast maakt.  

Wat het seizoen ook brengt, de omkadering van de Formule 1 wedstrijden op Play Sports blijft een vaste waarde. Naast het vaste team met Kris Wauters & Gert Vermersch in de commentatorbox en Dennis Xhaet, Sam Dejonghe en Marc Goossens in de studio, schuiven de grootste namen uit de Belgische autosport elke Grote Prijs mee aan tafel om hun deskundige mening en analyse te geven. Daarnaast krijg je inside informatie, interviews met de grootste namen door onze reporter ter plaatse en op maandag na elke GP wordt er nog eens uitgebreid nagepraat in onze podcast The Paddock

 

 

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen