Play Sports verlengt rechten WTA & ATP tennis.

Play Sports verlengt rechten WTA & ATP tennis.

Play Sports blijft de plek waar de tennisliefhebber zijn favoriete sport kan volgen. Play Sports en de Women's Tennis Association (WTA) en de Association of Tennis Players (ATP) hebben de overeenkomst over de uitzendrechten rond de ATP- en WTA-tennistornooien verlengd tot 2026.

Zo zal er jaarlijks meer dan 1.000 uren LIVE tennis te zien zijn op Play Sports.

Prestigieuze tornooien van de ATP1000 Tour zoals Parijs, Monte Carlo, Madrid, Rome, Shanghai, Montreal/Toronto en de WTA1000 Tour in Beijing, Miami, Rome, Madrid zullen ruimschoots te volgen zijn via Play Sports.

Maar er is ook aandacht voor WTA & ATP 500 wedstrijden van bvb. Stuttgart, Berlijn, Eastbourne, Washington, Tokyo, Rotterdam, Barcelona, Wenen en nog vele andere.

Het seizoen wordt traditiegetrouw afgesloten met de ATP Finals in Turijn.

Schitteren onze Belgen op de grote tornooien, dan zie je ze op Play Sports!

Gabrielle Guedj, Chief Commercial Officer ATP Media said: “We are delighted to be able to extend our partnership with Play Sports. Tennis is in a really exciting time with a host of new superstars coming to the fore and so ensuring that their story can be told from our many fantastic tournaments via a partner like Play Sports who share many of our same values is very important to us”

Vincent Stevens, VP Premium Entertainment: "Het is met trots dat we de verlenging van het WTA- en ATP-tennisaanbod in het breedste sportpakket van België aankondigen. Hierdoor krijgen onze Play Sports-klanten een compleet aanbod, variërend van voetbal tot motorsport, veldrijden en golf. We kijken ernaar uit om ons opkomend Belgisch talent geweldige resultaten te zien behalen tijdens de WTA- en ATP-tennistours."

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen