Rik Verheye, van Callboy naar voetbalcommentator

Rik Verheye, van Callboy naar voetbalcommentator

Mechelen - Voor de tweede maal zendt Play Sports een voetbaltopper simultaan op 3 verschillende kanalen uit met commentaar van bekende fans. Op zondag 29 januari om 14u30 kies je tijdens de topper KAA Gent – Club Brugge zelf welke commentaar je te horen krijgt: op Play Sports HD1 (kanaal 200) krijg je objectieve commentaar van Stefan Van Loock. De fanatieke KAA Gent-supporters Bert Haelvoet en Johan Heldenbergh hoor je op Play Sports HD2 (kanaal 201). En op Play Sports HD3 (kanaal 202) zitten Club-fans Rik Verheye en Dominique Persoone achter de microfoon. 

 

Een jongensdroom die uitkomt. Als kind heb ik altijd enorm opgekeken naar Rik De Saedeleer.”,

aldus de Callboys-acteur, die naar eigen zeggen niet kan wachten om het op te nemen tegen zijn vriend Bert Haelvoet. En ook die laatste reageert:

“Ik geef sowieso commentaar wanneer ik matchen met vrienden bekijk, dus ik vind het een hele eer om dit te mogen doen. Bovendien leggen Rik en ik elkaar al vaak genoeg het vuur aan de schenen, dus ik ben heel benieuwd hoe dit zal aflopen.”

In aanloop naar de topper hebben de 4 bekende supporters zich stevig voorbereid: Bert Haelvoet was op vrijdag 20 januari te gast in Kick-Off tijdens de match KAA Gent – Charleroi. Rik Verheye ging op zijn beurt de sfeer opsnuiven in de spionkop tijdens de match Standard Luik – Club Brugge. En vrijdag trapt Dominque Persoone de 24e speeldag in gang tijdens Kick-Off, nadat hij woensdag op stap was met Freddy De Vadder die hem nog wat praktisch tips bezorgde rond commentaar geven! Met zijn No Sweat No Glory-pralines probeert hij de aanwezige gasten alvast naar de kant van blauw-zwart te lokken.

Die voorbereidingen leiden allemaal naar hetzelfde orgelpunt: supporterscommentaar tijdens de topmatch KAA Gent – Club Brugge. Die wordt voor één keer opengesteld voor alle digitale TV-klanten van Telenet, zodat iedereen kan meegenieten. Zo brengt Play Sports de sportfans nog dichter bij hun sporthelden, want straffe fans maken straffe sport.

Praktisch:

  • Zondag 29 januari om 14u30
  • Supporterscommentaar tijdens topper KAA Gent – Club Brugge
  • Bert Haelvoet en Johan Heldenbergh (KAA Gent) vs. Rik Verheye en Dominique Persoone (Club Brugge)
  • Op Play Sports HD1 (kanaal 200), HD2 (Kanaal 201) & HD3 (Kanaal 203)
  • Gratis voor alle digitale tv – klanten van Telenet
Contacteer ons
Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet
Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel