Rode Duivel Radja Nainggolan als ninja in Fanatico

Rode Duivel Radja Nainggolan als ninja in Fanatico

Vierde aflevering met Nainggolan, triatlete Sofie Goos en wereldkampioen Taekwondo

Donderdag 8 oktober 2015 — Elke donderdag brengt een ploeg jonge reporters een frisse en eigenzinnige kijk op de sportactualiteit. Deze week komt Rode Duivel Radja Nainggolan langs op de redactie van Fanatico. 

De Rode Duivel die er in deze kwalificatiecampagne met kop en schouders bovenuitsteekt, figuurlijk dan toch, is Radja Nainggolan. Radja, aka de Ninja, komt langs op de redactie om even terug te blikken op enkele bijzonder sterke wedstrijden in ’t shirt van de Rode Duivels. Hij vertelt bovendien het geheim achter zijn unieke tackle. Samen met Aster dompelt hij zich uiteindelijk onder in de mysterieuze Ninjacultuur.

Sofie Goos is één van de boegbeelden van de Belgische triatlonwereld. La Goos bereidt zich voor op haar 6e Ironman in Hawaii. Een vrouw van staal met een hart van goud. Bram skypet met haar en heeft ’t over triatlon, de Ironman van Hawaii en de podiumkansen van onze triatlonmannen. Kenny Thompson revalideert verder en doet dat deze keer in het gezelschap van Jaouad Achab, wereldkampioen Taekwondo. Een man met een verhaal én een missie. Olympisch goud in Rio.

De T3 van Fanatico ontpopt zich samen met de ontbolstering van drie kersverse Gentse Duivels tot rasBuffalo. En nachtwaker Carl Huybrechts blikt terug op ’t leven van Ludo ‘Boem’ Coeck. Eigenaar van een fel gevreesde loodzware linker.

Iedere donderdag is er een nieuwe aflevering van Fanatico op Play Sports HD1 om 19.30u en 22.30u. Op zondag kunnen alle digitale tv-klanten van Telenet genieten van de vierde aflevering op het Play Time-kanaal (standaard kanaalnummer 11) deze week om 11.45, 13.10, 14.15 en 19.20

Nina Mallants Woordvoerster at Telenet