Sam Lloyd nieuwe Chief Information Officer bij Telenet

Veenod Kurup maakt overstap naar Liberty Global als MD en CIO

Veenod Kurup, Chief Information Officer, verlaat Telenet. Veenod maakte deel uit van het Senior Leadership Team en rapporteerde rechtstreeks aan CEO John Porter. De ervaring die hij heeft opgebouwd bij de IT-afdeling van Telenet wil hij nu delen binnen Liberty Global als MD en CIO. Veenod wordt opgevolgd door Sam Lloyd. Vanaf 1 maart zal zij het IT-departement leiden en deel uitmaken van het Senior Leadership Team van Telenet. 

Veenod Kurup leidde sinds mei 2013 de IT-afdeling bij Telenet. Veenod zal zijn ervaring meenemen naar Liberty Global waar hij als MD en CIO zal focussen op de IT-strategie van de Europese vestigingen.

John Porter, CEO Telenet: “Graag zou ik Veenod willen bedanken voor zijn bijdrage aan de verdere professionalisering van onze IT-afdeling. Zijn affiniteit met telecommunicatie, zijn brede technologische kennis, strategische visie en sterke leiderschapskwaliteiten maakten van hem een uitstekende CIO. Tegelijk verwelkomen we Sam Lloyd die met haar sterke leidinggevende skills en ervaring bij Virgin Media een volwaardige opvolgster zal zijn. Met haar komst zal het Senior Leadership Team voortaan evenveel vrouwen tellen als mannen, wat bijdraagt aan de diversiteit van ons bedrijf.”

Vanaf 1 maart 2016 wordt de rol van Veenod overgenomen door de Britse Sam (Samantha) Lloyd. Sam zal als CIO deel uitmaken van de directie en rechtstreeks aan CEO John Porter rapporteren. Sam Lloyd heeft ervaring met het doorvoeren van technologische ontwikkelingen in grote telecom- en mediabedrijven. Ze komt van Virgin Media waar ze als Director of Technology, Development and Delivery een team leidde van 650 intern en externe medewerkers. Sam Lloyd heeft een uitgebreide productkennis en is gedreven om een klantgerichte IT-service uit te bouwen. In 2015 werd haar talent beloond met een Silver Award in de ‘Woman of the Year’-categorie van de American Business Awards.

Na haar studies behaalde ze een Administrative Management BA aan de Universiteit van Humberside. Ze is een ervaren reizigster en heeft een passie voor fotografie, schrijven, trektochten en koken.

Contacteer ons
Nina Mallants Woordvoerster, Telenet,Telenet
Nina Mallants Woordvoerster, Telenet,Telenet
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen