Skip to Content
Sioen en Sven Nys-fans brengen samen het strafste supporterslied.

Sioen en Sven Nys-fans brengen samen het strafste supporterslied.

Tienduizenden Nys-fans nemen volgend weekend in het Sportpaleis afscheid van hun sportheld. Met een speciaal voor Sven Nys geschreven lied brengt Sioen, samen met alle aanwezige fans, hulde aan de kanibaal van Baal.  

Op 5 en 6 maart staat met “Merci Sven” het beste van de cross en de beste schlagers op het programma in het Sportpaleis. Maar Sven heeft deze keer niet alles onder controle: op vraag van Play Sports heeft koersfanaat Sioen een hommagelied gemaakt voor de Kanibaal van Baal om hem nog eens in de bloemetjes te zetten voor hij straks teammanager wordt van Telenet-Fidea.

Ik ben een echte sportfreak. Ik hou van de koers en van het veldrijden. Sinds mijn pubertijd volg ik het allemaal van heel dichtbij. Ik vond het dan ook fantastisch dat Play Sports me vroeg om dit afscheidslied voor de icoon die Sven Nys toch wel is, te maken. De cross zal niet meer hetzelfde zijn zonder hem” zegt Frederik Sioen. “Ik ben superbenieuwd naar zijn reactie in het Sportpaleis als we met zijn allen zingend afscheid nemen”.

Play Sports heeft het lied "samen straffer" vandaag verspreid onder alle fanclubs die dit weekend naar het Sportpaleis gaan.

Wie benieuwd is naar het lied "samen straffer", kan alvast terecht op playsports.be/samenstraffer

Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel