Het is zover: Streamz officieel van start

Het is zover: Streamz officieel van start

Streamz, het nieuwe en lokale streamingplatform van DPG Media en Telenet officieel gelanceerd op 14 september

Vorige week werden de eerste titels van de nieuwe streamingdienst reeds bekendgemaakt. Jezelf abonneren op Streamz kan vanaf nu maandagochtend op streamz.be of via de Telenet website en TV-shop. Huidige Play klanten worden automatisch Streamz abonnee, en krijgen in de loop van de voormiddag toegang tot het nieuwe Streamz aanbod in hun TV-theek.

De nieuwe titels van Streamz kan je op deze premièrepagina's vinden. Dit overzicht wordt in de toekomst regelmatig aangevuld en aangepast. Foto's van de reeksen zijn te vinden op deze beeldenbank.

Vanaf nu kan je als Streamz-abonnee kijken naar vijf splinternieuwe Vlaamse producties: VTM-reeksen ‘De Bende van Jan de Lichte’ & politieserie ‘Fair Trade’, Streamz Originals ‘Cold Courage’ & ‘Baantjer’, en de Eén-reeks ‘Black-Out’.

Ook nieuw op Streamz deze maandag is ‘Love Life’, waarin ‘Pitch Perfect’ ster Anna Kendrick op zoek gaat naar de ware liefde als de klungelige Darby. Liever wat meer spanning? Vanaf dinsdag 15 september kan je de nieuwe HBO-reeks 'The Third Day' bingen, waarin Jude Law terecht komt op een mysterieus, geïsoleerd eiland waar hij geconfronteerd wordt met zijn eigen verleden.

Er zal meteen een grote catalogus beschikbaar zijn met internationale titels van o.a. HBO zoals 'The Sopranos', 'Game of Thrones', 'Sex and the City' en 'Big Little Lies' maar ook met lokale fictie van DPG Media, SBS en VRT zoals ‘Safety First’, ‘Studio Tarara’, ‘De Luizenmoeder’, ‘Callboys’, ‘Gent West, 'Geub’, ‘Over Water’ en ‘FC De Kampioenen’.

Voor €11,95 per maand kunnen abonnees met vijf individuele profielen op vier schermen tegelijkertijd kijken. Bovendien is Streamz compatibel op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). Naast Streamz is er Streamz+ voor de cinefiele kijker: bovenop de content van Streamz komt hier een grote filmcatalogus bij van maar liefst 300 extra recente films verschijnen per jaar op het platform. Zo zullen in de loop van september onder andere kaskrakers als 'Jumanji: The Next Level', 'Harriet', '1917' en 'Les Misérables' te zien zijn. Streamz+ kost maandelijks €19,95. 

De nieuwe titels van Streamz kan je op onze premièrepagina's vinden. Dit overzicht wordt in de toekomst regelmatig aangevuld en aangepast. Foto's van de reeksen zijn te vinden op deze beeldenbank.

 

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen