Studente staat voor één dag in de schoenen van CEO John Porter

Vandaag deelt John Porter, CEO van Telenet, zijn kantoor met een studente van Solvay Brussels School Economics & Management. Lenka Slezakova zal voor één dag in John’s schoenen staan en leren hoe een dag in het leven van een CEO eruit ziet.

Deze ‘position switch’ kadert in het concept van “CEO for a day”, een event dat via Spanje naar ons land is overgewaaid. Dit jaar wordt het in België voor de derde keer op rij georganiseerd door internationaal executive search bedrijf Odgers Berndtson.

Het concept is eenvoudig: vijf top masterstudenten van Solvay Brussels School worden na een uitvoerige selectie gekoppeld aan vijf CEO’s van grote bedrijven. Concreet betekent dit dat Lenka een volledige dag John zal vergezellen tijdens al zijn vergaderingen en ontmoetingen, zowel intern als extern.

John Porter is alvast enthousiast en benieuwd: “Ik heb er enorm veel zin in. Aan de ene kant is dit een unieke kans voor toekomstig talent om zich professioneel verder te ontwikkelen. Lenka zal leren hoe theorie nu omgezet wordt in praktijk en hoe we strategische beslissingen omzetten in concrete plannen. Aan de andere kant verwacht ik dat ze me zal inspireren met haar frisse ideeën. Ik kijk er ook naar uit verder te weten te komen wat jong, toekomstig talent drijft. Ik ben ervan overtuigd dat dit voor ons allebei een win-win zal zijn.”

Naast John Porter nemen ook de CEO’s van AGC, Degroof Petercam, EVS Broadcast Equipment en Solvay deel aan dit concept.

Contacteer ons
Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet
Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel