Studenten beerpongen in de Telenet metaverse voor het startschot van het nieuw academiejaar

Studenten beerpongen in de Telenet metaverse voor het startschot van het nieuw academiejaar

Tussen 26 september en 6 oktober daagt Telenet studenten uit voor een memorable student kick-off dit academiejaar. Neem het in de Telenet metaverse op tegen het legendarische duo Elodie Gabias en Jonathan Medart, en wie weet word jij wel de volgende beerpong kampioen.

Tijd doorbrengen op de campus wordt vervangen door een nieuwe virtuele realiteit, de Telenet metaverse. Telenet is aanwezig op de student kick-offs in Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Antwerpen, met een innovatieve stand die je meteen meetrekt in de Telenet-metaverse. Van zodra je de VR-bril opzet, kom je terecht in een digitaal studentenkot waar je kunt beerpongen tegen bekende influencers zoals Elodie Gabias, Jonatan Medart en Mona.

Een virtuele wereld

De metaverse, ook wel the digital future genoemd, is een virtuele wereld waar gebruikers online met elkaar in contact kunnen komen. Je maakt als het ware een digitale dubbelganger die zich in deze 3D-wereld begeeft. Met de opkomst van NFT’s en crypto is de metaverse hét sociale netwerk van de toekomst, ook voor studenten. Telenet deed voor dit event beroep op Cybernetic Walrus, een specialist in game graphics en het ontwikkelen van VR-games.

Uitgedaagd door influencers

Als je aan een iconisch duo denkt, dan denk je meteen aan Elodie Gabias en Jonatan Medart. Ze gingen al samen op de vlucht in de serie ‘Klopjacht Celebs’ en zijn nu helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging. TikTok star Mona is ook helemaal klaar om in de huid van haar avatar te kruipen en de Brusselse studenten uit te dagen. De studentenportefeuille compenseren doe je door te winnen! De titelhouders krijgen namelijk drinkvouchers om ook in de echte wereld te genieten van een drankje.

 

Meer informatie over de metaverse en het kotaanbod van Telenet kan je terugvinden op www.telenet.be/metaverse .

 

**

Brussel (VUB Kick-Off) op 26 sep ​

Gent (Student Kick-Off) op 28 sep

Antwerpen (Studay) op 29 sep

Hasselt (Student Take-Off) op 5 okt

Leuven (Project L) op 6 okt

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen