Studenten opnieuw welkom bij Telenet tijdens de blok

Studenten opnieuw welkom bij Telenet tijdens de blok

Telenet biedt 40 extra studieplekken aan

Mechelen, 25 mei 2023 – In samenwerking met de Stad Mechelen zet Telenet opnieuw de deuren van haar hoofdkantoor open voor studenten tijdens de blokperiode.

Tot en met vrijdag 30/06 kunnen jongeren uit Mechelen en omstreken tijdens de kantooruren terecht bij de Telecomspeler. Goed voor zo’n 40 extra studieplekken per dag. 

Studenten krijgen een studieplek in een gedeelde kantoorruimte van Telenet en de Belgische voetbalclub KV Mechelen, die zich bevindt pal naast het hoofdkantoor van de telecomspeler. Naast een indrukwekkend uitzicht op het stadion van de eersteklasser, kunnen studenten genieten van gratis warme dranken en – uiteraard – gratis wifi. Andere (betalende) faciliteiten, zoals het bedrijfsrestaurant of de broodjesbar, zijn ook vrij toegankelijk in het hoofdkantoor van Telenet tijdens de middagpauze.

Via Study360 kunnen studenten uit de Antwerpse binnenstad overigens ook studeren in de Telenet-winkel op de Meir. De bovenste verdieping is gratis toegankelijk als studieplek. Studenten kunnen ook terecht in Play Zuid, de entertainmentlocatie van Play Media van Telenet in Antwerpen Zuid, van waaruit Café De Mol, De Tafel van Vier, Jan Jaap op Zondag en Tulpen uit Antwerpen worden opgenomen.

Registratie voor een studieplek in het Telenet-hoofdkantoor in Mechelen is verplicht op voorhand. Studenten kunnen zich vanaf maandag 22 mei inschrijven via het registratiesysteem van Stad Mechelen via www.mechelen.be/2800leeft

Isabelle Geeraerts Communications Manager Telenet
Christin Ho Communications Manager

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen