Telenet beëindigde met succes de 10% inkoop van de 3,50% € 600,0 miljoen Senior Secured Fixed Rate Notes die vervallen in maart 2028

Brussel, 9 april 2020 – Telenet Group Holding NV (“Telenet” of de “Vennootschap”) (Euronext Brussel: TNET) maakt bekend dat haar financieringsvennootschap Telenet Finance Luxembourg Notes S.à r.l. (TFLN”) de 10% inkoop van zijn 3,50% € 600,0 miljoen Senior Secured Fixed Rate Notes met vervaldag in maart 2028 (de “Notes”) met succes heeft afgerond voor een totaalbedrag van € 56,6 miljoen. De Notes zijn teruggekocht tegen een gewogen gemiddelde prijs van 94,375% over de periode van 12 maart 2020 tot 7 april 2020 via een onafhankelijke financiële tussenpersoon, die dergelijke Notes namens TFLN heeft teruggekocht. De transactie werd op 9 april 2020 afgewikkeld via beschikbare geldmiddelen en kasequivalenten op de balans van de Vennootschap en zal het aangepaste vrije kasstroomprofiel van de Vennootschap verder versterken.

TFLN zal nu de teruggekochte Notes volledig annuleren, inclusief de afwikkeling van de opgebouwde rente. Door deze transactie daalde de uitstaande hoofdsom onder de Notes tot € 540,0 miljoen, wat leidt tot een jaarlijkse geldelijke rentebesparing van € 2,1 miljoen.

Persbericht 20200309 Partial EUR SSN repurchase (NL).pdf - 204 KB

 

Financieel
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 58,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen