Telenet bevestigt overleg met Orange over mogelijke toegang tot VOO netwerk

Telenet bevestigt overleg met Orange over mogelijke toegang tot VOO netwerk

De bijgevoegde informatie is gereglementeerde informatie zoals gedefinieerd in het Koninklijk Besluit van 14 november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten die zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt. Voorkennis

Mechelen, 3 November 2022 – Naar aanleiding van de publicatie van een persartikel in verband met de overname van de Waalse kabeloperator VOO door Orange op woensdag 2 november, bevestigt Telenet Group Holding NV ("Telenet" - Euronext Brussel: TNET ) dat het in overleg is met Orange over de mogelijk toekomstige toegang van Telenet tot het VOO kabelnetwerk.

Telenet en Orange hebben daartoe een Memorandum of Understanding (MOU) ondertekend dat hun verdere gesprekken over dit onderwerp structureert.

Telenet geeft geen verder commentaar op deze gesprekken, in afwachting van het resultaat daarvan.

Persbericht Press release Telenet Obel - VOO - Final- NED.pdf - 226 KB
Telenet persdienst (alleen voor journalisten)

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen