Telenet Business brengt snelste coax-internetproduct op de markt

Telenet Business brengt snelste coax-internetproduct op de markt

Dinsdag 28 februari 2017 — Telenet Business lanceert vanaf 1 april Corporate Fibernet 500/50 Mbps met hoogste download- en uploadsnelheid voor de KMO-markt. Deze internetoplossing met inbegrepen back-uplijn is bij uitstek het snelste Telenet coaxproduct, en sluit aan bij het Europees koppeloton. Corporate Fibernet is overal beschikbaar in Telenet-gebied.

Vlot en betrouwbaar internetverkeer is cruciaal voor het succes van een organisatie. Deze nieuwste versie van Corporate Fibernet biedt de klant snelheden van 500 Mbps download en 50 Mbps upload*. Dankzij deze hoge up-en downloadsnelheid is het mogelijk geavanceerde toepassingen met iedereen tegelijk zonder vertragingen te benutten, zoals applicaties in de cloud en videoconferencing in HD.

Corporate Fibernet biedt bovendien een back-up connectie. Zo is de klant altijd verzekerd van een hoogwaardige internetverbinding, wat er ook gebeurt. Voor deze connectie heeft de klant keuze tussen verschillende snelheden. Corporate Fibernet-klanten krijgen naast een 24/7 ondersteuning door een team van ervaren B-to-B-telecomspecialisten ook een service- en herstelgarantie (SLA).

Martine Tempels, Senior Vice-President Telenet Business: “De voortdurende investeringen in ons netwerk staan ons toe om deze ultieme internetverbinding op maat van het KMO budget aan te bieden. Daarom lanceren we Corporate Fibernet 500/50 Mbps: bij uitstek ons snelste internetproduct, afgetoetst aan de noden en steeds met de beste service."

* De werkelijke downloadsnelheid is afhankelijk van het verkeer op het internet en andere technische factoren.

Isabelle Geeraerts Woordvoerster at Telenet