Telenet Business brengt snelste coax-internetproduct op de markt

Telenet Business brengt snelste coax-internetproduct op de markt

Telenet Business lanceert vanaf 1 april Corporate Fibernet 500/50 Mbps met hoogste download- en uploadsnelheid voor de KMO-markt. Deze internetoplossing met inbegrepen back-uplijn is bij uitstek het snelste Telenet coaxproduct, en sluit aan bij het Europees koppeloton. Corporate Fibernet is overal beschikbaar in Telenet-gebied.

Vlot en betrouwbaar internetverkeer is cruciaal voor het succes van een organisatie. Deze nieuwste versie van Corporate Fibernet biedt de klant snelheden van 500 Mbps download en 50 Mbps upload*. Dankzij deze hoge up-en downloadsnelheid is het mogelijk geavanceerde toepassingen met iedereen tegelijk zonder vertragingen te benutten, zoals applicaties in de cloud en videoconferencing in HD.

Corporate Fibernet biedt bovendien een back-up connectie. Zo is de klant altijd verzekerd van een hoogwaardige internetverbinding, wat er ook gebeurt. Voor deze connectie heeft de klant keuze tussen verschillende snelheden. Corporate Fibernet-klanten krijgen naast een 24/7 ondersteuning door een team van ervaren B-to-B-telecomspecialisten ook een service- en herstelgarantie (SLA).

Martine Tempels, Senior Vice-President Telenet Business: “De voortdurende investeringen in ons netwerk staan ons toe om deze ultieme internetverbinding op maat van het KMO budget aan te bieden. Daarom lanceren we Corporate Fibernet 500/50 Mbps: bij uitstek ons snelste internetproduct, afgetoetst aan de noden en steeds met de beste service."

* De werkelijke downloadsnelheid is afhankelijk van het verkeer op het internet en andere technische factoren.

Contacteer ons
Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet
Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel