Telenet Business brengt snelste coax internetproduct op de markt

Telenet Business brengt snelste coax internetproduct op de markt

Corporate Fibernet 240/25 biedt met back-upoplossing hoogste uploadsnelheid

Donderdag 1 oktober 2015 — Telenet Business lanceert vandaag Corporate Fibernet 240/25. De betrouwbare internetoplossing met inbegrepen back-upoplossing voor middelgrote tot grote ondernemingen wordt zo het snelste Telenet coaxproduct. Telenet Business komt hiermee tegemoet aan de vraag van klanten naar een snelle, schaalbare en betrouwbare internetoplossing. 

Supernel

Vlot en betrouwbaar internetverkeer is cruciaal voor het succes van een organisatie. De nieuwe versie van Corporate Fibernet biedt de klant 240 Mbps downstream- en 25 Mbps upstreamsnelheid: de hoogste snelheden aangeboden via coax van Telenet. Dankzij de hoge upstreamsnelheid, het onbeperkte datavolume en de meerdere vaste ip-adressen is het mogelijk geavanceerde toepassingen te benutten, zoals cloud computing en videoconferencing in HD.

Betrouwbaar

Corporate Fibernet biedt bovendien een back-up connectie. Zo is de klant altijd verzekerd van een hoogwaardige internetverbinding, wat er ook gebeurt.Corporate Fibernet is schaalbaar op maat van de onderneming. De klant bepaalt niet alleen de capaciteit van de back-uplijn, maar ook het aantal vaste IP-adressen, en de optioneel gegarandeerde bandbreedte.

Martine Tempels, sr Vice-President Telenet Business: “Bij Telenet Business willen we onze klanten altijd het beste product bieden, aangepast aan hun noden en aangevuld met de beste ondersteuning. Daarom breiden we voor middelgrote tot grote ondernemingen onze portfolio uit met het nieuwe Corporate Fibernet 240/25: het snelste coax internetproduct met back-up lijn. Telenet biedt hiermee als eerste operator in Vlaanderen en Brussel een supersnel internetproduct mét inclusief hoogwaardige back-up aan: krachtig en ultra-betrouwbaar.”

24/7 professionele ondersteuning

Corporate Fibernet-klant krijgen 24/7-ondersteuning door een team van ervaren B-to-B-telecomspecialisten. De klant kiest uit verschillende service level agreements, met daaraan gekoppelde niveaus van kwaliteitsgarantie.

Meer info: http://business.telenet.be/nl/internet/corporate-fibernet