Skip to Content
Telenet Business brengt snelste coax internetproduct op de markt

Telenet Business brengt snelste coax internetproduct op de markt

Corporate Fibernet 240/25 biedt met back-upoplossing hoogste uploadsnelheid

Telenet Business lanceert vandaag Corporate Fibernet 240/25. De betrouwbare internetoplossing met inbegrepen back-upoplossing voor middelgrote tot grote ondernemingen wordt zo het snelste Telenet coaxproduct. Telenet Business komt hiermee tegemoet aan de vraag van klanten naar een snelle, schaalbare en betrouwbare internetoplossing. 

Supernel

Vlot en betrouwbaar internetverkeer is cruciaal voor het succes van een organisatie. De nieuwe versie van Corporate Fibernet biedt de klant 240 Mbps downstream- en 25 Mbps upstreamsnelheid: de hoogste snelheden aangeboden via coax van Telenet. Dankzij de hoge upstreamsnelheid, het onbeperkte datavolume en de meerdere vaste ip-adressen is het mogelijk geavanceerde toepassingen te benutten, zoals cloud computing en videoconferencing in HD.

Betrouwbaar

Corporate Fibernet biedt bovendien een back-up connectie. Zo is de klant altijd verzekerd van een hoogwaardige internetverbinding, wat er ook gebeurt.Corporate Fibernet is schaalbaar op maat van de onderneming. De klant bepaalt niet alleen de capaciteit van de back-uplijn, maar ook het aantal vaste IP-adressen, en de optioneel gegarandeerde bandbreedte.

Martine Tempels, sr Vice-President Telenet Business: “Bij Telenet Business willen we onze klanten altijd het beste product bieden, aangepast aan hun noden en aangevuld met de beste ondersteuning. Daarom breiden we voor middelgrote tot grote ondernemingen onze portfolio uit met het nieuwe Corporate Fibernet 240/25: het snelste coax internetproduct met back-up lijn. Telenet biedt hiermee als eerste operator in Vlaanderen en Brussel een supersnel internetproduct mét inclusief hoogwaardige back-up aan: krachtig en ultra-betrouwbaar.”

24/7 professionele ondersteuning

Corporate Fibernet-klant krijgen 24/7-ondersteuning door een team van ervaren B-to-B-telecomspecialisten. De klant kiest uit verschillende service level agreements, met daaraan gekoppelde niveaus van kwaliteitsgarantie.

Meer info: http://business.telenet.be/nl/internet/corporate-fibernet

Contacteer ons
Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet
Isabelle Geeraerts Woordvoerster, Telenet
Over Telenet

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 56,36% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet
Neerveldstraat 105
1200 Brussel