Telenet Business versterkt de verkoopafdeling met nieuwe functie

Geert Degezelle (46) wordt vice-president Enterprise Sales

Mechelen, 18 januari 2021. ​ Vanaf 1 februari 2021 start Geert Degezelle (46) als vice-president Enterprise Sales bij Telenet Business. Hij vult daarmee een nieuwe functie in. Alle sales departementen bij Telenet Business die gericht zijn op KMO’s en grote bedrijven, zullen voortaan onder zijn verantwoordelijkheid vallen.

Geert Degezelle
Geert Degezelle

Geert Degezelle is van opleiding telecomingenieur (Hogeschool Antwerpen) en een postgraduaat telecom (Universiteit Antwerpen) en behaalde daarna een MBA aan de Flanders Business School. Hij is al jaren geboeid door technologie en vooral door de vraag hoe die technologie ten dienste kan staan van personen, bedrijven en de maatschappij. Omdat dit ook het DNA van Telenet is, wil hij hier het verschil maken. Martine Tempels, Executive vice-president Telenet Business, is verheugd met zijn komst.

“Geert is de geschikte persoon om deze taak te gaan uitvoeren. We willen onze ambities om met Telenet Business voor onze klanten een one voice/one stop shop te zijn, verder waarmaken. Geert heeft de nodige ervaring en bagage om dat project verder uit te rollen. Ik kijk er dan ook naar uit met hem samen te werken”, aldus Martine Tempels.

De carrière van Geert Degezelle speelde zich voornamelijk af in de telecomsector, onder meer bij Proximus en Telindus (13 jaar).

​Bij Proximus was hij verantwoordelijk voor alle sales consultants en architecten, zowel voor telecom als ICT, maar hij heeft er ook in strategie, innovatie en M&A gewerkt. Daarnaast heeft hij er de cybersecurity business kunnen uitbouwen en was hij verantwoordelijk voor de networking & cloud business unit. Vervolgens werd hij CEO van Telindus Nederland. Daar bleef hij vier jaar aan de slag. Bij zijn terugkeer naar België werd hij CEO bij Cheops Technology.

Geert Degezelle is getrouwd en heeft 2 zonen. In zijn vrije tijd kookt hij graag. Naast mountainbiken, zeilen en golfen, is hij ook een gedreven amateurfotograaf.


 

Nieuws
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen