Telenet en BASE sporten samen voor het goede doel

Telenet en BASE medewerkers delen dezelfde waarden en sporten samen voor het goede doel. 24 Telenetters trapten samen 1000 kilometer voor Kom op Tegen Kanker en 45 BASE-collega’s zullen aanstaande zondag meelopen voor de Brailleliga tijdens de 20 KM van Brussel. 

Telenet en BASE, momenteel wordt er hard gewerkt om beide bedrijven te laten samensmelten. Eén ding hebben de collega’s alvast gemeenschappelijk: het (sportief) hart op de juiste plaats en een jaarlijkse traditie om te sporten voor het goede doel. Als geïntegreerd bedrijf is het onze ambitie om samen nóg straffer te zijn!

125 km trappen tegen kanker

24 Telenet collega’s, drie teams van 8 personen, hebben tijdens het Hemelvaartweekend van 5 tot 8 mei samen met duizenden zielsgenoten 1000 kilometer gefietst tegen kanker. Om deel te nemen aan de 1000 km voor Kom op Tegen Kanker, moet elk team 5000 euro inzamelen. Telenet sponsorde haar 3 teams samen voor 7800 euro in totaal. Daarnaast zamelden de drie teams elk nog 2400 euro in. Dat deden ze door samen intern enkele acties op poten te zetten en op die manier het hele bedrijf warm te maken voor het goede doel: een gezond ontbijt op de werkvloer, een wafelverkoop, een Quiz tegen kanker en het verkopen van professionele Telenet fietstenues.

20 km lopen voor Brailleliga

Ook bij BASE zetten dit jaar 45 collega’s hun beste beentje voor in het Brailleliga team tijdens de 20 KM van Brussel. De Brailleliga is een organisatie die zich inzet voor blinden en slechtzienden, en die hen ondersteunt en begeleidt op de weg naar zelfstandigheid. Bovenop het inschrijvingsgeld voor haar lopers, doneert BASE jaarlijks 2000 euro.

“BASE sponsort ons al 5 jaar tijdens de 20KM van Brussel en we zijn daar enorm dankbaar voor. Deze steun helpt ons een aantal projecten te realiseren. Onder andere onze jaarlijkse BrailleDay (een dag vol aangepaste activiteiten voor blinde en slechtziende kinderen) en een zelfstandigheidsstage aan zee waar kinderen onder andere al spelend leren om zelfstandig hun veters te binden, een boterham smeren,….”, zegt Lise De Mey van Brailleliga.

Telenet en BASE, de toekomst wordt nóg straffer!

Telenet voert een actief CSR beleid ( maatschappelijk verantwoord ondernemen) steunende op 3 pijlers. Het structureel ondersteunen van digitaliseringsprojecten die elkeen de kans bieden zijn talent(en) te ontwikkelen en te gebruiken. Het structureel ondersteunen van initiatieven waarbij Telenet medewerkers zich actief inzetten voor het goede doel en tot slot via projecten en initiatieven die lokale gemeenschappen versterken.

In de toekomst willen we als geïntegreerd bedrijf nóg straffer zijn. Onze medewerkers engageren en ons samen inzetten voor het goede doel, daar gaan we voor! Of het nu kleinschalige initiatieven zijn om lokaal talent te boosten of internationale acties waar we ons allemaal samen voor kunnen engageren, Telenet zet zich al jaren in voor maatschappelijke doelen.

In juni zullen 40 BASE –en Telenet collega’s samen deelnemen aan The Big Ride for Africa, een fietsinitiatief waarbij geld ingezameld wordt voor Lessons for Life, om 50 000 kinderen in Afrika naar school te kunnen laten gaan. Allemaal samen voor een straffere toekomst!

Contacteer ons
Nina Mallants Woordvoerster, Telenet,Telenet
Nina Mallants Woordvoerster, Telenet,Telenet
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel