Skip to Content
Telenet en ShortsTV zetten samenwerking verder.

Telenet en ShortsTV zetten samenwerking verder.

Telenet en ShortsTV hebben hun samenwerking verlengd. De kijker kan bij ShortsTV terecht voor de beste (inter-)nationale kortfilms, waaronder ook diverse films van Vlaamse makelij. Hiermee bevestigt Telenet nogmaals het belang dat het hecht aan de ontwikkeling van jonge lokale cineasten want als onderdeel van de overeenkomst besteedt ShortsTV voortaan meer aandacht aan jong Vlaams talent.

ShortsTV is als 24-uurs HD-zender volledig gewijd aan de beste internationale kortfilms. Dankzij de samenwerking van Telenet met ShortsTV, lopen Vlaamse regisseurs meer in de kijker in het internationale aanbod op ShortsTV. ShortsTV zal bovendien meer investeren in Vlaams aanstormend talent via kortfilmwedstrijden en aankopen.

Jan Pieter Koene, ShortsTV EMEA President: “Telenet is een gewaardeerde partner van ShortsTV. We zijn dan ook verheugd dat we onze samenwerking hebben kunnen verlengen. Dit geeft ons de kans om meer te investeren in lokale content en ik ben er zeker van dat we hiermee heel wat publiciteit generen voor de Vlaamse filmmakers.”

Jeroen Bronselaer, SVP Residential Marketing Telenet: “Bij Telenet geloven we dat er een mooie toekomst is weggelegd voor lokale content. We bouwen actief mee aan een gezonde lokale entertainmentindustrie, en zetten ons op verschillende manieren in om talent van bij ons te ondersteunen en promoten. Met ShortsTV tonen we niet alleen het sterkste internationale aanstormend talent. We bieden onze eigen creatievelingen ook een uniek internationaal platform.”

Shorts TV is volledig ondertiteld in het Nederlands beschikbaar via Play More van Telenet.

Over Telenet

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 56,36% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet
Neerveldstraat 105
1200 Brussel