Telenet informeert zijn klanten over prijsaanpassing

Telenet informeert zijn klanten over prijsaanpassing


Telenet past op 25 oktober 2020 de tarieven van zijn vaste, maandelijkse abonnementen aan. De aanpassing van 1,05% die het bedrijf doorvoert is in lijn met inflatie. Klanten worden de komende weken op de hoogte gebracht van de aanpassing.

Telenet zal op 25 oktober een aanpassing van 1,05% doorvoeren op de vaste, maandelijkse abonnementskosten van internet, kabeltelevisie,  digitale televisie, mobiele en vaste telefonie. De aanpassing is in lijn met inflatie.

“Telenet past zijn prijzen aan in lijn met de gezondheidsindex. Zo kunnen we de kwaliteit, stabiliteit en veiligheid van onze producten en dienstverlening verder blijven verbeteren. Altijd verbonden blijven is belangrijker dan ooit. Telenet garandeert dan ook om in de komende jaren alle klanten een betrouwbaar, stabiel netwerk en kwaliteitsvolle diensten te blijven bieden”, laat het bedrijf weten.

 

Volgende tarieven blijven ongewijzigd:

 

  • BASE abonnementen
  • Entertainmentpakketten Play, Play More, Play Sports en de Play Sports Dagpas
  • Vaste telefonie opties
  • Tarieven volgens verbruik buiten bundel voor zowel vaste als mobiele lijn
  • Installatie & activatiekosten
  • Toepassing van het sociaal tarief

 

Elke klant wordt in de loop van de komende weken persoonlijk geïnformeerd.

Nieuws
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 58,28% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen