Telenet past een aantal tarieven aan op 25 januari 2015

Op 25 januari 2015 past Telenet de tarieven van een aantal vaste diensten aan. De aangekondigde tariefaanpassing is nodig omwille van een aantal gestegen kosten. Telenet zal al zijn klanten persoonlijk informeren over de prijsaanpassing.

Telenet zal ook in 2015 blijven investeren in het beste netwerk en technologie, in het meest innovatieve TV platform van Vlaanderen en in een sterke customer service.

Voor de meest voorkomende producten betekent de prijsaanpassing[1] het volgende:

  • Basic Internet + digitale televisie stijgen met €1,99 per maand.
  • Whop en Whoppa stijgen met €2,99 per maand.

De volgende tarieven blijven ongewijzigd:

· Alle tariefplannen voor mobiele telefonie, inclusief KING en KONG

· Rex & Rio

· Sporting Telenet

· De Telenet Dagpas

· Alle Broadcast On Demand diensten

· Alle Telenet Video On Demand diensten

· De huur van de HD Digibox

De aangekondigde tariefaanpassing is nodig omdat een aantal kosten voor het bedrijf gestegen zijn.

Het voorbije jaar heeft Telenet namelijk sterk geïnvesteerd in nieuwe technologieën en uitbreiding van de diensten binnen de bestaande productbundels. Daarnaast krijgen alle internet klanten van Telenet via de net gelanceerde EAP technologie naadloos toegang tot de 1,2 miljoen hot- en homespots, waardoor ze hun mobiel dataverbruik drastisch kunnen reduceren.

Verder heeft Telenet het afgelopen jaar ook duurdere contracten afgesloten met televisiezenders, waardoor de totale contentkosten met bijna 7% gestegen zijn en waardoor er extra zuurstof gegeven werd aan de Vlaamse audiovisuele industrie.

Telenet zal alle klanten over deze tariefaanpassingen individueel per brief of per e-mail informeren. Op de webpagina www.telenet.be/prijsaanpassing kunnen klanten via een detailberekening nagaan hoeveel de prijsaanpassing voor hen persoonlijk bedraagt. Klanten van wie het tarief wordt aangepast, kunnen kosteloos overstappen naar een ander tariefplan of hun desbetreffend contract stopzetten.


[1] Alle tarieven zijn BTW inbegrepen.

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 59,2% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen