Telenet rondt het Aandeleninkoopprogramma 2020 af: 1,1 miljoen aandelen ingekocht voor €33,5 miljoen

De bijgevoegde informatie betreft gereglementeerde informatie zoals gedefinieerd in het Koninklijk Besluit van 14 november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten die zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt.

Brussel, 30 maart 2020 – Telenet Group Holding NV (“Telenet” of de “Vennootschap”) (Euronext Brussel: TNET) maakt hierbij bepaalde informatie bekend in verband met het Aandeleninkoopprogramma 2020, zoals voorgeschreven door artikel 8:4 van het Koninklijk Besluit van 29 april 2019 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen en verenigingen. In het kader van dit programma heeft de Vennootschap een discretionair mandaat verleend aan een onafhankelijke financiële tussenpersoon om maximaal 1,1 miljoen aandelen in te kopen ten belope van een maximumbedrag van € 55,0 miljoen voor een periode van drie maanden, te rekenen vanaf 2 maart 2020.

In het kader van het Aandeleninkoopprogramma 2020, zoals bekendgemaakt op 12 februari 2020, bericht de Vennootschap vandaag dat tijdens de periode van 23 maart 2020 tot en met 27 maart 2020 in totaal 689.604 eigen aandelen werden ingekocht. De aandelen zijn ingekocht tegen een gemiddelde prijs van € 29,09 per aandeel voor een totaalbedrag van € 20,1 miljoen.

Persbericht 20200330 Press Release Share Buyback Program 2020 (NL).pdf - 239 KB

 

Financieel
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 58,28% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen