Telenet schenkt 50 laptops aan Puerto Ricaanse scholen

Telenet schenkt 50 laptops aan Puerto Ricaanse scholen

Vorig jaar reisden 8 Telenet-medewerkers naar Puerto Rico om het zwaar beschadigde netwerk opnieuw op te bouwen, nadat orkaan Maria de regio teisterde in september 2017. De techniekers waren zwaar onder de indruk van de impact van de orkaan.

Christophe Schillewaert, een van de medewerkers, kwam in contact met enkele plaatselijke schooldirecteurs en merkte dat er geen laptops beschikbaar zijn in de scholen. Daarop lanceerde hij het “Adopt a school” initiatief, samen met Liberty Global Puerto Rico.

Vorige week overhandigden Telenet & Liberty Global 50 laptops aan de Puerto Ricaanse minister van Onderwijs. Samen met de vzw Close The Gap (*) slaagde Telenet erin om de laptops in Puerto Rico te krijgen. Dankzij deze steun kan een deel van de Puerto Ricaanse jeugd zijn digitale vaardigheden verder ontwikkelen.

(*) Close the Gap is een internationale vzw (uit België) die kwalitatieve tweedehands laptops aanbiedt aan educationele, medische en sociale projecten over de hele wereld.

 

Nieuws
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen