Telenet ‘Snacks’ aanbod breidt uit met TAGMAG

Telenet ‘Snacks’ aanbod breidt uit met TAGMAG

Telenet pakt uit met ‘snackable content’ van jongerenplatform TAGMAG in de Telenet Play- en Play More tv-theek

Sinds kort heeft Telenet de handen ineen geslagen met online jongerenplatform TAGMAG, ook wel bekend via bekende gezichten zoals o.a. Jamie-Lee Six en Tik Tok-ster Ender Scholtens. Hiermee breidt Telenet SNACKS (short-form content die je snel tussendoor kunt bingen) menu uit met een sterk lokaal aanbod. Eerder kon je al bij Telenet SNACKS terecht voor een reeks edgy internationale webseries zoals You Got Trumped, of Making a Scene met James Franco.

Telenet biedt niet alleen exclusieve previews van nieuwe TAGMAG-reeksen zoals Jamie’s JOB HUNT - waarin Jamie-Lee Six samen met oa Flo Windey (Flowjob) en Nicolas  Caeyers (bekend van TikTok,Wittekerke, Galaxy Park) op zoek gaat naar haar droomjob, ook alle bestaande TAGMAG series zijn sinds de zomervakantie beschikbaar via Telenet Play & Telenet Play More. Denk aan ‘Tagmansion Après-ski’ waarin drie duo’s met opdrachten geld inzamelen tijdens een epic ​ vakantie in Andorra, ‘Challenge Accepted’ waar influencers en BV’s met elkaar in duel gaan, en ‘The Express’: twee teams van Gen Z influencers liften van Brussel naar Barcelona, en doen onderweg grappige challenges om lift-tijd te winnen.

In het najaar staan TAGMAG-programma’s ‘Bootcamp’, ‘40 shades’ en ‘studentenanekdotes’ op het programma.

In ‘Bootcamp’, gepresenteerd door Jaël Ost, strijden 6 sportieve duo’s voor de overwinning tijdens een afvalrace van de zee naar de Ardennen. ‘40 shades’ is dan weer een variatie op Tagmansion: een aantal jongeren worden gedropt in een chalet in de Ardennen waar ze overdag challenges krijgen en ‘s avonds tijd hebben om elkaar beter te leren kennen. Een mix van fun, vriendschap, uitdaging en avontuur. ‘Studentenanekdotes’ is gebaseerd op waargebeurde verhalen uit het studentenleven. De anekdotes worden ingestuurd via Facebook, voorgelezen door hosts Jamie-Lee Six en Average Rob, en nagespeeld door bekende TAGMAG-gezichten. Gegarandeerd lachen geblazen.

Telenet Play- en Play More klanten kunnen de Snacks terugvinden in de TV-theek en via de Yelo Play app.

Eline Van Hooydonck
Eline Van Hooydonck Communication Advisor, oona agency
Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 59,2% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen