Telenet TV-app nu ook beschikbaar op Apple TV en Android TV

Telenet TV-app nu ook beschikbaar op Apple TV en Android TV

  • Televisiekijken op tweede tv-scherm zonder extra decoder maar mét afstandsbediening en vertrouwde televisiemenu
  • Thuis, op vakantie of in tweede verblijf: beschikbaar in de hele Europese Unie

 

Vanaf 15 december is de Telenet TV-app beschikbaar op Apple TV en Android TV. Via zo’n mediabox kunnen klanten overal in de Europese Unie hun vertrouwde televisie-ervaring naar een tweede televisiescherm brengen zonder extra decoder.

 

Televisieklanten die gebruik maken van de nieuwste Telenet-decoder kunnen vanaf nu eenvoudig op een tweede groot scherm televisiekijken via Apple TV of Android TV. Ze vinden er via de Telenet TV-app hun vertrouwde televisiemenu en hetzelfde aantal zenders terug. Ook de functionaliteiten als live televisiekijken, opnames bekijken, tv-gids raadplegen en films en series opvragen in de TV-Theek of via Streamz, werken op dezelfde manier als bij de decoder.

 

Dieter Nieuwdorp, marketing verantwoordelijke: “Telenet TV is al jaren beschikbaar op tweede schermen zoals laptop, smartphone en tablet via de Yelo Play of Telenet TV-app. Wie op een tweede televisiescherm wou kijken, moest ofwel gebruik maken van de casting-functionaliteit of een tweede decoder aansluiten. Door Telenet TV nu ook als app te lanceren voor Apple TV en Android TV, verhogen we het gebruiksgemak voor de klant.”

 

Praktisch

Alle klanten die beschikken over de nieuwste Telenet-decoder kunnen de Telenet TV-app gratis downloaden in de App of Play Store. Apple TV en Android TV zijn eenvoudig aan te sluiten via HDMI op het televisiescherm. Ze bieden het comfort van de afstandsbediening en het vertrouwde tv-menu en functionaliteiten van de decoder. De Telenet TV -app kan zowel thuis, in een tweede verblijf als op vakantie in de Europese Unie gebruikt worden.

Telenet bekijkt om ook de Yelo Play app, die gelinkt is aan de vorige generatie van decoders, in de toekomst beschikbaar te maken op Apple TV en Android TV.

 

 

 

 

Nieuws
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 59,2% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen