Telenet verlengt overeenkomst met Eleven Sports

Telenet verlengt overeenkomst met Eleven Sports

La Liga, Serie A en Bundesliga 3 jaar langer bij Play Sports

Brussel, 8 juni 2018 — Telenet en Eleven Sports Network hebben hun strategische samenwerking met 3 jaar verlengd. Daardoor zullen de Spaanse, Italiaanse en Duitse voetbalcompetities ook de komende 3 seizoenen te bekijken zijn via Play Sports, net als de NBA. Nieuw is dat ook het derde lineaire kanaal van Eleven Sports Network, Eleven Sports 3, zal toegevoegd worden aan het Play Sports aanbod. Dit betekent dat de Play Sports kijker zal kunnen genieten van een breder sportaanbod dan ooit tevoren.

Met Jupiler Pro League, Premier League, Eredivisie en Europa League heeft Play Sports al heel wat mooi voetbalgeweld in petto. Door de hernieuwde samenwerking met Eleven Sports Network kunnen La Liga, Serie A, Bundesliga en de Europese kwalificatiewedstrijden voor het EK 2020 aan dat lijstje worden toegevoegd. Ook fans van de Amerikaanse basketcompetitie NBA blijven aan hun trekken komen.

Deze zomer wordt ook het derde kanaal van Eleven Sports Network, Eleven Sports 3, aan het Play Sports aanbod toegevoegd. Naast extra voetbalwedstrijden uit La Liga, Serie A of Bundesliga is daar ook heel wat andere live sportactie te bekijken: de Euro Hockey League, Cage Warriors en UFC Fighting,  darts, etc. Play Sports blijft dus ook inzetten op andere sporten. Eleven Sports 3 zal in Vlaanderen standaard worden toegevoegd onder kanaalnummer 214, in Brussel onder kanaalnummer 630.

Voor een volledig overzicht van het Play Sports aanbod: surf naar www.playsports.be .

Nieuws
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel