Telenet voegt Prime Video-app toe aan nieuwste generatie TV-box

Telenet voegt Prime Video-app toe aan nieuwste generatie TV-box

Donderdag 1 april 2021 - Telenet-klanten die beschikken over de laatste nieuwe digicorder, de Telenet TV-box, kunnen vanaf nu ook Prime Video kijken via hun decoder. Wie een Prime Video-abonnement heeft, kan de films en series bekijken door in te loggen op de app via zijn Telenet TV-box. Voor nieuwe klanten biedt Prime Video een gratis proefperiode van 30 dagen aan, daarna wordt een maandelijkse abonnementskost aangerekend. Alle details op primevideo.com.

Prime Video is de streamingdienst van Amazon en biedt een breed aanbod aan populaire series en films aan, waaronder ook Amazon Originals zoals Coming 2 America, de opvolger van de populaire 80’s film met Eddy Murphy en Arsenio Hall, Borat Subsequent Moviefilm, the Wilds en The Boys. Daarnaast vind je er ook absolute klassiekers zoals de series Grey's Anatomy, One Tree Hill, The Big Bang Theory, The Office en Dexter. Tenslotte bevat het aanbod ook heel wat topfilms zoals Bohemian Rapsody, The Joker en Love Actually.

De Telenet TV-box wordt steeds meer een one-stop-shop voor de televisie- en entertainmentervaring waarbij klanten meteen toegang hebben tot al hun favoriete programma’s, apps en streamingdiensten. Klanten kunnen via de TV-box ook al Netflix, YouTube en Streamz eenvoudig openen. Met Play Fit maakt Telenet via de decoder ook fitnessoefeningen eenvoudig toegankelijk in de woonkamer. Telenet blijft uitkijken naar andere ervaringen om toe te voegen aan zijn decoder. Momenteel zijn er geen plannen om Prime Video ook toe te voegen aan de vorige generaties van decoders. ​ Alle betrokken klanten met de Telenet TV-box worden binnenkort via mail op de hoogte gebracht van de extra ervaring.

 

 

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen