Telenets aandeelhouders keuren de voorstellen van de raad van bestuur goed

De bijgevoegde informatie betreft gereglementeerde informatie zoals gedefinieerd in het Koninklijk Besluit van 14 november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt.

Mechelen, 27 april 2022 – Telenet Group Holding NV (“Telenet” of de “Vennootschap”) (Euronext Brussel: TNET) maakt bekend dat zijn aandeelhouders eerder vandaag de voorstellen van de raad van bestuur, zoals gepubliceerd in de oproeping van 25 maart 2022, hebben goedgekeurd. Dit omvat onder meer (i) de benoeming van vier nieuwe bestuurders in de raad, waarvan drie onafhankelijke bestuurders, (ii) de verlenging van bepaalde bestuursmandaten voor een nieuwe termijn van vier jaar, (iii) de betaling van een brutodividend van € 1,375 per aandeel, (iv) de vernietiging van 1,1 miljoen eigen aandelen en (v) hernieuwde besluiten betreffende toekomstige inkoop van eigen aandelen en toegestaan kapitaal.

Persbericht 27.04.2022 Persbericht AGM - NL.pdf - 650 KB

 

 

 

 

Financieel
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen