Twin Peaks: Terugkeer van een icoon

Twin Peaks: Terugkeer van een icoon

Vrijdag 12 mei 2017 — Twin Peaks keert terug naar het kleine scherm in mei na een afwezigheid van 26 jaar. De SHOWTIME®-reeks van de originele makers David Lynch en Mark Frost wordt op Play More uitgezonden op 22 mei 2017, 3:00 uur in België, gelijktijdig met de US première.

 

Het tv-fenomeen Twin Peaks, begon op 8 april 1990 met de vraag "Who killed Laura Palmer?" De nieuwe Twin Peaks pikt in vijfentwintig jaar nadat de inwoners van het schilderachtige noordwestelijke stadje Twin Peaks verbijsterd waren door de moord op hun ‘homecoming queen’ Laura Palmer.

David Lynch regisseert alle 18 delen van de nieuwe serie. Terugkerende leden van de cast zijn onder meer Kyle MacLachlan, David Duchovny en Sherilyn Fenn. Er zijn ook nieuwe gezichten: Monica Bellucci, Laura Dern, Ashley Judd, Tim Roth, Michael Cera en Naomi Watts zijn slechts enkele van de bekende namen die in de nieuwe Twin Peaks verschijnen.

TWIN PEAKS is geschreven en uitvoerend geproduceerd door David Lynch en Mark Frost, en is uitvoerend geproduceerd door Sabrina S. Sutherland.

De nieuwe Twin Peaks, op Play More op 22 mei 2017, 3:00 in België, gelijktijdig met de Amerikaanse première. Deze winter op VIER.

Isabelle Geeraerts Woordvoerster at Telenet