Cyclocross is terug op Play Sports!

Cyclocross is terug op Play Sports!

De dagen beginnen te korten, de temperatuur daalt stilaan: de hoogste tijd dat de crossers in actie komen. En ook dit seizoen mis je niets van al het crossgeweld op Play Sports! Zondag trapt de Wereldbeker veldrijden af in Waterloo, Wisconsin USA, de start van de grote cyclocrossafspraken. Het cross-circus steekt de grote plas over voor de Amerikaanse manche van het meest prestigieuze regelmatigheidscriterium. De grootste kanonnen, Wout van Aert en Mathieu van der Poel blazen nog even uit na hun wegseizoen, maar er staan genoeg kleppers aan de start: bij de vrouwen wereldkampioene Fem van Empel, Puck Pieterse en Ceylin Alvarado, bij de mannen Eli Iserbyt, Thibau Nys en Michael Vanthourenhout.

Een heel seizoen lang kijk je LIVE naar de Wereldbeker en Superprestige veldrijden op Play Sports. Onze mobiele studio zal ook nu weer langs alle parcoursen opgesteld staan, Bram Lambert & Caro Houbreghts zijn de vaste gezichten die samen met vele gasten aan tafel de kijker wegwijs zullen maken.

Op maandag is onze wekelijkse podcast terug onder een nieuwe naam: 'Lambert & Albert'. Elke maandag ontvangen Bram Lambert en Niels Albert 2 gasten en praten ze een uur lang ronduit over alles wat er reilt en zeilt in de crosswereld.

Kijk hier alvast naar aflevering 1 met Tom Meeusen & Paul Herygers:

Story image

 

Maar Play Sports brengt nog meer cyclocross naar de kijker. Deze winter gaat Caro Houbreghts op zoek naar straffe verhalen achter de cross en brengt in haar eigen stijl reportages over oa Ava & Bella Holgrem, Francesca Baroni, Felipe Nystrom en nog vele anderen .. het verhaal achter de cross in 'C|X'.

Maar nu zondag eerst de 1e manche van de Wereldbeker in Waterloo (USA), onze uitzending op Play Sports 1 & Play Sports Open start om 19u15, met eerst de vrouwenwedstrijd, en vanaf 20u45 richten we onze aandacht op de mannen, helemaal LIVE vanuit onze studio in Vilvoorde. Bram Lambert ontvangt analisten Richard Groenendaal, Bart Wellens & Sven Vanthourenhout. Het wedstrijdcommentaar is in handen van Ruben Van Gucht en Paul Herygers.

 

Volgende crossen zijn deze winter LIVE te bekijken op Play Sports 1 & Play Sports Open:

zondag 15 oktober 2023: Wereldbeker Waterloo (USA)

zondag 22 oktober 2023: Telenet Superprestige Overijse (BEL)

zaterdag 28 oktober2023: Telenet Superprestige Ruddervoorde (BEL)

zaterdag 11 november 2023: Telenet Superprestige Niel (BEL)

zondag 19 november 2023: Wereldbeker Troyes (FRA)

zondag 26 november 2023: Wereldbeker Dublin (IER)

zaterdag 2 december 2023: Telenet Superprestige Boom (BEL)

zondag 10 december 2023: Wereldbeker Val di Sole (ITA)

zondag 17 december 2023: Wereldbeker Namen (BEL)

woensdag 27 december 2023: Telenet Superprestige Heusden-Zolder (BEL)

zaterdag 6 januari 2024: Cyclocross Gullegem (BEL)

zondag 7 januari 2024: Wereldbeker Zonhoven (BEL)

zondag 21 januari 2024: Wereldbeker Benidorm (SPA)

zaterdag 10 februari: Telenet Superprestige Middelkerke (BEL)

zondag 25 februari: Sluitingsprijs Oostmalle (BEL)

De podcast 'Lambert & Albert' vind je terug op alle podcastplatformen, op de YouTube pagina van Play Sports en op Play Sports Open.

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen