Volle kracht vooruit in regio Henegouwen

Op 13 juni 2017 kreeg Telenet groen licht om SFR over te nemen. En vanaf dag één zijn we heel hard aan het werk in de zogenaamde ‘laars van Henegouwen’ om ons netwerk en onze dienstverlening daar op gelijk niveau te brengen met onze (hoge) Telenet standaard.

Projectleider Etienne Verlinden licht toe dat de upgrade zich op drie niveaus afspeelt: de verbetering van de herstel- en onderhoudsdiensten, de betere ondersteuning door de helpdesk en een aanzienlijke upgrade van de bestaande coaxkabel infrastructuur. “Meer dan 25 mensen werken hier momenteel aan en we verwachten de werken tegen deze zomer afgerond te hebben”.

Bekijk in het filmpje hieronder hoe we dit belangrijke project voor Telenet aanpakken. 

Nieuws
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,9% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen