Eerste trailer Westworld seizoen 2

Eerste trailer Westworld seizoen 2

Naast ‘die ene’ sensationele serie over Zeven Koninkrijken heeft HBO nog een andere topper in huis. Een waanzinnig populaire en mysterieuze serie boordevol twists, verrassingen en koelbloedige moorden. De kiemen van een licht ontvlambare revolutie? Check. Welkom terug in de wondere wereld van Westworld!

HBO lanceerde de eerste trailer van het tweede seizoen van ‘Westworld’ tijdens de Super Bowl van afgelopen weekend. Onder een pianoversie van Kanye Wests ‘Runaway’ aanschouwen we de terugkeer van Jeffrey Wrights Bernard Lowe, Thandie Newtons Maeve Millay en Evan Rachel Woods Dolores Abernathy. Nu deze ‘hosts’ het geheim achter hun bestaan ontdekten, maken ze zich op om ‘hun wereld’ te veroveren. Samen met een nieuwe, angstaanjagende host zijn ze bereid om daarvoor hard, meedogenloos en allesvernietigend toe te slaan. Het eerste seizoen ontrafelde zich als een onoplosbare puzzel en ook dit tweede seizoen belooft een heuse breinbreker te worden. Ben jij klaar voor een nieuwe trip naar ‘Westworld’?

  • Westworld seizoen 2 start tijdens de nacht van 22 op 23 april, live met de US
  • Wekelijks verschijnt er een nieuwe episode
  • Seizoen 1 van Westworld verschijnt integraal op 26 maart terug in Play More.
Entertainment
Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven - innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Liberty Global bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA/NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel