Yelo Play-app nog aantrekkelijker voor serieverslinders

Woensdag 9 september 2015 — Met de Yelo Play-app maakte Telenet het al eerder mogelijk om eender waar en op eender welk scherm naar films, series of TV-programma’s te bekijken. Ook met meerdere gezinsleden tegelijk kijken naar Play op tablet en smartphone kan zonder probleem via de Yelo Play-app. Telenet heeft de technologie van de app nog verder uitgebreid: 'verder kijken' en 'binge viewen' in een handomdraai.

 

  1. In de nieuwe Mijn TV-sectie verschijnt er naast de opnames en geplande opnames ook “verder kijken”. Hierin staan films of afleveringen van series die de kijker nog niet volledig uitgekeken heeft. Met maar één klik kunnen die verder bekeken worden waar ze gestopt zijn. En wanneer een aflevering van een bepaalde serie volledig bekeken is, dan verschijnt hier de volgende aflevering zodra die beschikbaar is.
  2. Vlak voor het einde van een aflevering verschijnt voortaan ook de boodschap "volgende aflevering". Als er hierop geklikt wordt dan gaat de kijker onmiddellijk over naar de volgende aflevering. Of als de kijker wacht tot op het einde van de aflevering, dan start de volgende aflevering automatisch.

Nieuwe features Yelo Play-app: 'Verder kijken' en 'Volgende aflevering'