4 dagen Topgolf in het noorden van Antwerpen live op Play Sports

4 dagen Topgolf in het noorden van Antwerpen live op Play Sports

Soudal Open: 11-14 mei

Voor het tweede jaar op een rij slaat de DP World Tour zijn tenten op in de International Golf Club Rinkven, de prachtige parkbaan in Schilde. Het prijzengeld is opgetrokken naar 2 miljoen euro. Voor de golfliefhebbers is het een unieke kans om onze landgenoten Thomas Detry en Nicolas Colsaerts van dichtbij te zien spelen.

Net als vorig jaar is de Soudal Open ook 4 dagen live te zien op Play Sports. Van donderdag 11 mei tot en met zondag 14 mei. Tim Wielandt geeft commentaar. Hij wordt bijgestaan door golfpro’s Michel Vanmeerbeek en Stephane Chapel. Zaterdag en zondag schuiven Bart Raes en Didier Devooght aan in een studio net naast de 18de hole. Zij bespreken met de spelers en VIP’s de laatste 2 dagen van het grootste golfevent in België.

Thomas Detry verlaat even de PGA-Tour in de Verenigde Staten om in eigen land te spelen. Detry is één van de topnamen van het deelnemersveld. Ook naar Nicolas Colsaerts is het uitkijken. Andere klinkende namen zijn oa Thomas Bjorn, Edoardi Molinari, Yannik Paul, Alexander Levy en Thorbjorn Olesen.

Live op Play Sports 1:

  • Donderdag 11 mei: 13u – 18u.
  • Vrijdag 12 mei: 13u – 18u.
  • Zaterdag 13 mei: 13u15 – 18u.
  • Zondag 14 mei: 13u15 – 18u.

PODCAST

Bart Raes ontvangt golfkenners Didier De Vooght en Alan De Bondt voor een voorbeschouwende analyse van het toernooi in onze Soudal Open Podcast

Beluister hier de nieuwe Podcast met Didier De Vooght & Alan De Bondt

'Soudal Open' te horen op de bekende podcastkanalen en Play Sports YouTube kanaal

Story image

Niet voor publicatie:

Bovenstaande preview kan je overnemen via deze embedcode:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/gS7MSHGzZjs" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

 

 

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen