Academy Dreams: Leeds United

Academy Dreams: Leeds United

Nieuw vanaf 14 september op Play Sports 1

Veel kinderen hebben de verre droom om later profvoetballer te worden. In 'Academy Dreams: Leeds United' wordt die droom ook tastbaar gemaakt.

De 6-delige documentaire, die verteld wordt door ex-voetballer en enfant terrible Vinnie Jones, toont hoe jonge gasten, op de rand van de doorbraak, hun kansen krijgen op het allerhoogste niveau. Het geeft een unieke inkijk in het opleidingscentrum van een Premier League-club en toont wat er allemaal bij komt kijken om aan de top te geraken.

Leeds United werd vorig seizoen fel geplaagd door blessures en moest daardoor een recordaantal jongeren laten debuteren in de mooiste, maar ook moeilijkste competitie ter wereld.

Een verhaal van veel vallen en opstaan dat een fascinerend inzicht geeft in de hoogte- en dieptepunten van jonge spelers die hun weg vinden in het professionele spel met getuigenissen van Leeds-jeugdproducten Kalvin Phillips, Joe Gelhardt, Sam Greenwood en Crysensio Summerville. ​

'Academy Dreams: Leeds United' is een vervolg op de 'Take Us Home' documentaire, over de recente promotie van Leeds United, drievoudig Engels kampioen, naar de Premier League, na 16 jaar in het vagevuur.

'Academy Dreams: Leeds United', vanaf woensdag 14 september 2022,  6 weken lang, om 22u30 op Play Sports 1

Niet voor publicatie:

Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode:

<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/257684?autoplay=false&pip=false&single_play=true' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

 

 

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen