And the Oscar goes to…

Tijdens de nacht van zondag 26 op maandag 27 februari worden de meest prestigieuze filmprijzen op aarde uitgereikt. Op Play More Cinema (kanaal 300) kan je het grootste filmevent van het jaar live en exclusief volgen.

Zondag = Oscardag
In aanloop naar de glitter en glamour van de Oscarshow wordt Play More Select (kanaal 304) op zondag 26 februari omgedoopt tot een heus Oscarkanaal. Vanaf 6u45 starten we met een marathon van Oscarwinnaars van 2016, waaronder ‘Spotlight’, de Oscar voor Beste Film, Leonardo DiCaprio in ‘The Revenant’, de Oscar voor Beste Acteur en Brie Larson in ‘Room’, de Oscar voor Beste Actrice. Hieronder het volledige uitzendschema:

  • 06u45: The Danish Girl
  • 08u45: Son of Saul
  • 10u35: The Hateful Eight
  • 13u20: Room
  • 15u15: Spectre
  • 17u40: Spotlight
  • 19u45: The Revenant
  • 22u20: Bridge of Spies
  • 00u45: Mad Max: Fury Road

Live vanuit Los Angeles
Vanaf 1u gaan we op Play More Cinema (kanaal 300) live naar de Red Carpet in LA voor de intrede van de grote sterren en korte interviews op de rode loper. Rond 2u30 gaat de Oscarshow van start met de uitreiking van de Oscarbeeldjes in de verschillende Oscarcategorieën (zonder Nederlandstalig commentaar en ondertiteling). De Red Carpet en de Oscarshow kan je zowel via je TV, yeloplay.be als de Yelo Play app bekijken.

Het beste van de Oscars
Blijf je niet op voor de Oscars, dan kan je op donderdag 2 maart vanaf 12u nog altijd kijken naar de hoogtepunten van de show (met ondertiteling). De tofste speeches, meest memorabele momenten, knapste jurken en natuurlijk de bloopers worden dan allemaal verzameld in een 90 minuten durende samenvatting die door Play More klanten op te vragen is in de TV-theek op je TV, op yeloplay.be en in de Yelo Play app.

Dezelfde samenvatting wordt uitgezonden op ZES, vrijdag 3 maart om 20u35.

Oscarfilms in de TV-theek
Wie nu al wil proeven van de Oscars, kan via Play More Oscarspecial ontdekken met 19 van de 24 Oscarwinnaars van 2016.

Over Telenet Group NV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is genoteerd op Euronext Brussel onder ticker symbool TNET. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be. Liberty Global - 's werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, investeert, innoveert en versterkt mensen in meer dan 10 landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie - bezit een rechtstreeks belang van 57,3% in Telenet Group Holding SA / NV (exclusief eventuele eigen aandelen die deze laatste van tijd tot tijd in zijn bezit heeft).

De newsroom van BASE vind je via press.base.be

Telenet Group NV
Neerveldstraat 107
1200 Brussel