Bart D’Olieslager is de nieuwe CEO van Eltrona

Bart D’Olieslager is de nieuwe CEO van Eltrona

Woensdag 8 november 2023 – Telenet en Eltrona Interdiffusion S.A. (‘Eltrona’) maken bekend dat Bart D’Olieslager de nieuwe CEO van Eltrona in het Groothertogdom Luxemburg is.

Na de overname van alle activiteiten van Eltrona in Luxemburg door Telenet, in december 2022 (Zie hier voor meer info), was de Belgische operator op zoek naar een nieuwe CEO voor Eltrona. Ondertussen verzekerde Karl Abelshausen (VP Finance M&A, Integration & Tax bij Telenet) er de functie van CEO ad interim.

Op dinsdag 7 november heeft Bart D’Olieslager officieel de fakkel overgenomen als CEO van Eltrona.

Bart D’Olieslager heeft meer dan 20 jaar ervaring in de telecomsector. Hij bekleedde directiefuncties in het marketingdomein bij de Belgische telecomoperators VOO en Orange Belgium, waar hij heeft bijgedragen aan het succes van een groot aantal lanceringen en aan de strategische positionering van de twee merken (zie de volledige biografie in de bijlage).

Story image
”Ik kan niet wachten om bij Eltrona en in de Telenet-familie aan het werk te gaan. Eltrona is een ‘ruwe diamant’ met uitstekende connectiviteits- en televisiediensten die zorgvuldig door een gemotiveerd lokaal team worden beheerd. We hebben nu een prachtige kans om een Luxemburgse referentie voor connectiviteit te worden en een sterke commerciële groei neer te zetten. Allemaal samen, met heel het team van Eltrona, maken we het waar”, zegt Bart D’Olieslager.
”Ik ben bijzonder enthousiast over de aanstelling van Bart als nieuwe CEO van Eltrona. Met zijn rijke ervaring en innoverende visie is Bart de ideale leider om het succes en de vooruitgang van het bedrijf te verzekeren en het een nieuwe impuls te geven. Ik dank ook Karl Abelshausen voor zijn drie jaar dienst als CEO. Hij was de speerpunt in de overname van Eltrona en heeft de strategie van het bedrijf op een briljante manier getransformeerd. Ik ben er vast van overtuigd dat de grootste successen van Eltrona nog moeten komen”, verklaart John Porter, CEO van Telenet.
Volledig persbericht.pdf 257 KB Biografie van Bart D’Olieslager.pdf 67 KB
Bart Boone
Bart Boone Woordvoerder, Telenet

 

 

 


 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen