BNXT League van start op Play Sports!

BNXT League van start op Play Sports!

Het derde seizoen van de BNXT League gaat beginnen en dat zal er anders uitzien dan de eerste twee edities. In Nederland valt er met Amsterdam een ploeg weg, in België komt er met Kortrijk Spurs één bij. Maar ook het competitieformat verandert. Dit seizoen zullen meer ploegen doorstoten naar de nationale play-offs en zal de BNXT-titel beslecht worden in een rechtstreeks duel tussen de Belgische en de Nederlandse kampioen. Geen BNXT play-offs meer, maar wel een serie van maximum drie wedstrijden die allesbepalend wordt. Goed nieuws voor België? De eerste 2 edities kroonde het Nederlandse Leiden zich elke keer tot de beste ploeg van de lage landen. De topfavoriet in ons land is het team dat de laatste twaalf jaar Belgisch kampioen werd: Oostende. Vooral door de terugkeer van Sam Van Rossom, de beste Belgische basketbalspeler van de laatste vijftien jaar, is Oostende de grote titelfavoriet. Of wordt dit eindelijk het jaar van één van de uitdagers, Telenet Giants Antwerp of Luik? Eén ding is zeker: het belooft erg de moeite te worden! Kijk vrijdag 22 september om 20u15 LIVE naar de seizoensopener Luik tegen Bergen op Play Sports 1.

BNXT League LIVE op Play Sports:

Vrijdag 22 september, 20u15 Play Sports 1: Luik - Bergen

Zaterdag 30 september, 20u15 Play Sports 5: Leuven - Brussels

Vrijdag 6 oktober, 20u15 Play Sports 2: Kortrijk Spurs - Oostende

Zaterdag 14 oktober, 20u15 Play Sports 2: Bergen - Antwerp Giants

Zaterdag 28 oktober, 20u15 Play Sports 3: Aalst - Limburg United

 

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen