Brutodividend van € 1,0 per aandeel voorgesteld door Telenets raad van bestuur aan de Algemene Vergadering in april 2023

Brutodividend van € 1,0 per aandeel voorgesteld door Telenets raad van bestuur aan de Algemene Vergadering in april 2023

Mechelen, 16 februari 2023 –Telenet Group Holding NV (“Telenet” of de “Vennootschap”) (Euronext Brussel: TNET) maakt bekend dat haar raad van bestuur heeft beslist om aan de Algemene Aandeelhoudersvergadering in april 2023 voor te stellen om de betaling goed te keuren van een brutodividend van € 1,0 per aandeel (in totaal € 108,6 miljoen1). Het voorgestelde dividend zal uitbetaald worden uit beschikbare geldmiddelen en kasequivalenten en is in lijn met de herziene dividendbodem van € 1,0 per aandeel (bruto) van de Vennootschap, zoals hieronder verder wordt beschreven. Als de aandeelhouders het goedkeuren, wordt het dividend begin mei betaald.

 

Persbericht Dividend payment FY 2022 (NL).pdf - 545 KB

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen