Club Brugge, KRC Genk en KAA Gent op zoek naar hun eerste overwinning in de Conference League

Club Brugge, KRC Genk en KAA Gent op zoek naar hun eerste overwinning in de Conference League

Op PLAY zijn nu donderdag alle ogen gericht op speeldag 2 in de Conference League: je zit er goed voor de live wedstrijden van Club Brugge, KRC Genk en KAA Gent.

Club Brugge trekt richting de poolcirkel voor het duel met Bodo Glimt. Een overwinning in het Hoge Noorden is welkom na het gelijkspel op de openingsspeeldag tegen Besiktas.

Bodo Glimt – Club Brugge, vanaf 18u20 live op PLAY 5 in onze studio met Gilles De Coster, Olivier Deschacht en Eric Van Meir. Het wedstrijdcommentaar is van Bart Raes en Geert De Vlieger.

KAA Gent ontvangt in eigen huis Maccabi Tel Aviv. De Israëli’s leiden de groep na hun zege tegen Breidablik, dus voor de Buffalo’s is het cruciaal de drie punten thuis te houden. KAA Gent – Maccabi Tel Aviv, vanaf 18u40 live op Play Sports 1. Het wedstrijdcommentaar is van Jelle Tack.

KRC Genk zag in de allerlaatste minuut een zege tegen Fiorentina stranden op de paal. Nu volgt een trip naar het Servische Cukaricki, een debutant op het Europese toneel. Cukaricki – KRC Genk, vanaf 20u50 live op Play Sports 1 in onze studio met Gilles De Coster, Olivier Deschacht en Eric Van Meir. Het wedstrijdcommentaar is van Bram Lambert.

Daarnaast volgen we de topspitsen Romelu Lukaku bij AS Roma en Pierre-Emerick Aubameyang bij Olympique Marseille, allebei actief in de Europa League. Marseille - Brighton vanaf 18u40 en Roma - Servette vanaf 20u55, beide matchen live op Play Sports 2.

De belangrijkste momenten uit alle andere wedstrijden worden nog eens samengevat in een Europa en Conference League-magazine. Afspraak hiervoor om 23u10 op Play Sports 1.

 

Donderdag 5 oktober

Play 5, 18u20 Studio LIVE: Conference League, Bodo Glimt - Club Brugge

Play Sports 1, 18u40 LIVE: Conference League, KAA Gent - Maccabi Tel Aviv

Play Sports 2, 18u40 LIVE: Europa League, Marseille - Brighton

Play Sports 1, 20u50 Studio LIVE: Conference League, Cukaricki - KRC Genk

Play Sports 2, 20u55 LIVE: Europa League, AS Roma - Servette Genève

Play Sports 1, 23u10 LIVE: Europa & Conference League Highlights

Vrijdag 6 oktober, GO Play: Europa & Conference League Highlights

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen