Conference League: Fenerbahce - Union LIVE op PLAY 6.

Conference League: Fenerbahce - Union LIVE op PLAY 6.

Donderdag strijden nog twee Belgische clubs voor een plekje in de kwartfinales van de Conference League. Voor Union is het hopen op een klein mirakel na de 0–3 nederlaag in de heenmatch. De Brusselaars zullen alles uit de kast moeten halen tegen het Fenerbahçe van Michy Batshuayi. Fenerbahçe – Union is LIVE te volgen op Play 6 vanaf 18u20, met commentaar van Bart Raes en Geert De Vlieger. In de Play-studio ontvangt Gilles De Coster analisten Frank Boeckx en Dennis van Wijk.

Daarnaast komen er heel wat Belgen in actie donderdag. Philippe Clement ontvangt met Rangers Benfica in het legendarische Ibrox Stadium. Dessers, Raskin en co speelden gelijk in de heenmatch en moeten winnen om door te stoten: Rangers – Benfica is te volgen vanaf 18u40 op Play Sports 1, met commentaar van Bram Lambert. In het duel tussen Aston Villa en Ajax is alles nog mogelijk na het gelijkspel in de heenmatch: deze topaffiche is te volgen vanaf 20u55 op Play Sports 1, met commentaar van Philippe Crols.

Op Play Sports 2 zien we het beslissend duel tussen West Ham en Freiburg (vanaf 18u40 met commentaar van Tim Wielandt) en volgen we Charles De Ketelaere, die het met Atalanta opneemt tegen Sporting Lissabon (vanaf 20u55 met commentaar van Carlo Wilmots).

We sluiten de avond af met alle hoogtepunten uit de Europa en Conference League in ons magazine: Dennis Xhaët loodst u erdoor vanaf 23u05 op Play Sports 1.

 

donderdag 14 maart

18u20, PLAY 6: Studio LIVE, Conference League: Fenerbahce - Union

18u40, Play Sports 1: LIVE, Europa League: Rangers - Benfica

18u40, Play Sports 2: LIVE, Europa League: West Ham - Freiburg

20u55, Play Sports 1: LIVE, Conference League: Aston Villa - Ajax

20u55, Play Sports 2: LIVE, Europa League: Atalanta - Sporting

23u05, Play Sports 1 & GO Play: Europa & Conference League Highlights

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen