De meest bekeken voetbalpodcast van Vlaanderen is terug op Play Sports

De meest bekeken voetbalpodcast van Vlaanderen is terug op Play Sports

Gert Verheyen trapt de nieuwe jaargang van MIDMID af op donderdag 11 augustus

 

De vakantie is achter de rug, de voorbereidingen zijn getroffen. Na bijna drie maanden radiostilte zijn Sam en Evert eindelijk terug. Geen één-op-één interviews met voorspelbare antwoorden, wel ongedwongen gesprekken in een losse sfeer met de meest spraakmakende figuren uit de Belgische voetbalwereld. Zo passeerden onder meer Kevin De Bruyne, Radja Nainggolan, Toby Alderweireld, Hans Vanaken, Stijn Stijnen, Glenn Verbauwhede, Luc Nilis, Wesley Sonck, Johan Boskamp, Wouter Vandenhaute en Jelle Van Damme al eens de revue.

Aan die succesformule wordt niet gesleuteld, aan de studio dan weer wel. En bij een nieuwe studio hoort een nieuwe entourage. Met Frank Raes, Stijn Francis, Pedro Elias, Robin Pront, Gilles Mbiye-Beya, Ward Kerremans, Cyriel Dessers, Rik Verheye en Filip Joos krijgen Sam en Evert de hulp van de MIDMID entourage, een panel van tien zelfverklaarde kenners die hun passie voor het voetbal met de wereld willen delen.

Ex-Rode Duivel en Club Brugge-icoon Gert Verheyen trapt de nieuwe jaargang van MIDMID af op donderdag 11 augustus vanaf 12u op de Play Sports podcastplatformen en om 22u05 op Play Sports 1, meteen na de LIVE uitzending van de Conference League voorronde wedstrijd tussen Anderlecht en Paide. Een week later schuiven Frank Raes en Franky Van der Elst aan voor een nostalgische terugblik op het WK van 1994!

 

Stefaan Kestens, verantwoordelijke Play Sports: “Met MIDMID bedienen we Play Sports-klanten die toch nog nét dat tikkeltje méér willen. Van gast tot onderwerp: MIDMID doet het steevast anders. Dat, en de formule waarbij het tempo onderhevig is aan het gesprek, maken dat gasten zich helemaal blootgeven in de MIDMID-cocon. Kortom, een show waar voetbalminnend Vlaanderen wekelijks zijn alarm voor zet.”

 

 

 

MIDMID 🎙⚽
De wekelijkse voetbalpodcast van Friends of Sports! Meer podcasts op https://www.youtube.com/c/FriendsofSports?sub_confirmation=1
YouTube

 

 

 

 

 

 

 

Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen