De Mol primeur: vanaf dit seizoen is er De Mol-zone met extra content voor fanatieke mollenvangers

De Mol primeur: vanaf dit seizoen is er De Mol-zone met extra content voor fanatieke mollenvangers

Telenet biedt in De Mol-zone een exclusieve kijk achter de schermen

Complottheorieën uitspitten. Nagelbijten. Morse code ontcijferen. Alle details koortsachtig bijhouden, want misschien is die grafitti in de verte wel een hint? FBI agenten verdwijnen in het niets tegenover echte mollenjagers. Voor deze speurneuzen heeft Telenet goed nieuws. Vanaf 14/03 kijk je via de Telenet TV-theek naar exclusieve De Mol content in De Mol-zone. Je weet maar nooit wat je hebt gemist…  

DIRNDLS, SCHLAGERS EN BRATWURST 

Het is eindelijk weer bijna zover: De Mol staat weer klaar voor een stevige portie sabotage - dit jaar met als context dirndls, schlagers en meer van die ongein in schönes Deutschland. Wil je dit seizoen écht niets missen? Dan kan je terecht bij Telenet in De Mol-zone. Een plek waar De Mol-fans naar hartenlust extra content kunnen bekijken. Mollenvangers kunnen hun hart ophalen aan interviews met de afvallers, behind-the-scenes materiaal, nabesprekingen door het officiële De Mol-overlegcomité en nog veel meer. 

Story image

HET PERSPECTIEF VAN DE AFVALLER IN DE MOL-ZONE 

Gilles Van Bouwel werd bekend door zijn deelname aan het vierde seizoen van De Mol. Daar toonde hij zichzelf als sympathieke meestersaboteur. En een mol ben je blijkbaar een beetje for life, want ook dit jaar is hij nauw betrokken: tijdens het nieuwe seizoen zal Gilles elke week de afvaller interviewen, exclusief in De Mol-zone. 

Ik was heel blij om mijn Mol obsessie dit jaar weer met medefans te kunnen delen. Ik ben helemaal klaar om me wekelijks over te geven aan de gekste theorieën en prognoses. Mentaal ben ik al weken helemaal in ‘de Mol-zone’ .- Gilles van Bouwel  
Story image

HET OVERLEGCOMITÉ 

Het Overlegcomité bestaat uit 6 bekende Vlamingen met elk een ander profiel - en dus ook een andere kijk op De Mol. Miss België Celine Van Ouytsel, actrice Leen Dendievel, sopraan Astrid Stockman, presentator Pedro Elias, komiek Bart Cannaerts en tv-persoonlijkheid Joris Hessels delen hun ideeën via een wekelijkse videocall. Aan Schwung zeker geen tekort.   

Even weer een tijd in een roes van ‘de zoektocht naar de mol’ leven is precies wat ik nodig heb. De mol zal ferm zijn of haar best moeten doen om mij te misleiden! - Leen Den Dievel  
In 2020 was De Mol het lichtpuntje in de lockdown voor mij. Ik ga he-le-maal op in het programma, en ik hoop dat ik dit jaar eindelijk eens de mol kan ontmaskeren, want dat lukte me nog niet! Moest er ooit een editie komen met bekende vlamingen, zou ik mij direct inschrijven. Voor nu houden we het bij actief meezoeken naar de mol 2021. Spannend!  - Celine Van Ouytsel 

LEERLINGENRAAD 

Wegens recente verstrengingen in de COVID-maatregelen zal de Leerlingenraad tot nader order niet doorgaan.

Op mollenjagen staat geen leeftijd, dat is wel duidelijk. De Leerlingenraad volgt de (complot)theorieën en visies van kinderen doorheen heel Vlaanderen. Wekelijks verschijnt er een praatpaal (COVID-proof) op de speelplaats waar leerlingen naar hartenlust de nieuwste aflevering van De Mol kunnen bespreken.

ACHTER DE SCHERMEN 

Kan je maar niet genoeg krijgen en wil je nog meer? Naast bovenstaande formats zullen er in De Mol-zone ook behind the scenes specials aangeboden worden. In deze reeks word je meegenomen achter de schermen van De Mol - en kan je die cruciale passages misschien nét vanuit een andere hoek nog eens bekijken... 

Mollenjacht in eins, zwei, drei!  

TIMINGS 

- Interviews met afvallers: elke zondagavond beschikbaar na live uitzending in De Mol-zone 

- Het overlegcomité: elke zondagavond beschikbaar na live uitzending in De Mol-zone 

- Leerlingenraad: elke dinsdagavond beschikbaar in De Mol-zone (Wegens recente verstrengingen in de COVID-maatregelen zal de Leerlingenraad tot nader order niet doorgaan.)

- Achter de schermen content: elke zondagavond beschikbaar na live uitzending in De Mol-zone 

 

 

 

Entertainment
Over Telenet BV

Als aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België is Telenet Group steeds op zoek naar de perfecte beleving in de digitale wereld voor zijn klanten. Het bedrijf spitst zich onder de merknaam Telenet toe op het aanbieden van digitale televisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel.

Onder de merknaam BASE levert het mobiele telefonie in België. De afdeling Telenet Business bedient de zakelijke markt in België en Luxemburg met connectiviteits-, hosting- en security oplossingen. Meer dan 3000 medewerkers hebben samen 1 doel voor ogen: leven en werken eenvoudiger en aangenamer maken.

Telenet Group is een onderdeel van Telenet Group Holding nv en is een 100%-dochtervennootschap van Liberty Global. Liberty Global is één van 's werelds grootste geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven, innoveert en versterkt mensen in zes landen in Europa om optimaal gebruik te maken van de digitale revolutie. Voor meer informatie, surf naar www.telenet.be.

Op deze overviewpagina op de Streamz pressroom delen we de Streamz premières, de Streamz+ premières en de beeldenbank waarop alle visuals van alle series beschikbaar zijn.

Telenet newsroom: press.telenet.be

 

Telenet BV
Liersesteenweg 4
2800 Mechelen
BTW BE 0473.416.418
RPR Antwerpen, afd. Mechelen